social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άτυχος ο Καραβάς-Ηττήθηκε στη Χίο

Άτυχος ο Καραβάς-Ηττήθηκε στη Χίο

Μεγάλη νίκη πανηγήρισε η Μικρασιατική απέναντι στον Καραβά επικρατώντας με 1-0 για την 4η αγωνιστική του 8ου ομίλου

Στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρονου ο Καραβάς τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Εχασε μία σημαντική ευκαιρία στο 7' λεπτό με τον Παπασπύρο που απέκρουσε ο Συριωδης .Μετά το 25' ισορρόπησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι. Εχασαν αρκετές ευκαιρίες στο 21' με τον Κυλαδίτη, δοκάρι στο 22' με τον Παγουδη , και στο 29' ευκαιρία με τον Μελεκο.Στο 42' ο Καραβάς εκτέλεσε φάουλ με τον Ατματσίδη αλλά η μπάλα πήγε δίπλα από το δοκάρι.Στο δεύτερο ημίχρονο στην αρχή είχαν την υπεροχή της μπάλας οι γηπεδούχοι.Από το 55 ' ο Καραβάς πίεσε για γκολ. Έχασε αρκετές ευκαιρίες μέσα σε ένα 10 λεπτο.Στο 56' τετ α τετ του Ατματσίδη που απέκρουσε ο Συριώδης, ενώ στο 61' σημειώθηκε ευκαιρία με τον Ντάφλα. Στο 62' ο Καραβάς είχε  δοκάρι με τον Ατματσίδη, ενώ υπήρξε ευκαιρία στο 65' με τον Σελμανάϊ, και στο 67' με τον Μουρελάτο.Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βάλουν γκολ στο 88' με τον Κακούσιο με σέντρα σουτ..

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ: Συριώδης, Ντουμάνης, Κυλαδίτης, Ριγανάς, Μοσχούρης, Ντουμάνης, Λεχουρίτης (46' Βαβάτσικος), Πατούλης (85 Κανάτσιας), Λάγκωνας (77' Κακούσιος), Φαφαλιος (71' Ατσάλης), Μελέκος.

ΚΑΡΑΒΑΣ: Κασσωτάκης, Μουρελάτος (71' Ντρούγκας), Μύρκος, Παπασπύρος (62' Σελμανάι), Λίτσι, Νικολόπουλος, Ντάφλας, Κιάφα, Ατματζίδης, Κορακιανίτης, Μπαβέλης (90' Στρέφι).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35