social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανεώνει ο Γκόφας στην Αρτάκη

Ανανεώνει ο Γκόφας στην Αρτάκη

Ο άνθρωπος που κατόρθωσε να διατηρήσει τον ΑΟΝΑ στις εθνικές κατηγορίες ακούει  Μιλτιάδης Γκόφας.

Ο ικανότατος προπονητής παρότι ανέλαβε την ομάδα της Εύβοιας σε μια δύσκολη συγκυριακά στιγμή κατόρθωσε να ενσωματώσει τη φιλοσοφία του άμεσα στα αποδυτήρια και οι ‘νεοφώτιστοι’ να πράξουν κάτι που έδειχνε δύσκολο,, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία

Διακαής πόθος της διοίκησης ήταν η παραμονή του Γκόφα στην τεχνική ηγεσία, καθώς πρόκειται για έναν προπονητή γνώστη της κατηγορίας έχοντας εργαστεί σε αρκετές ομάδες κατά το παρελθόν μεταξύ των οποιων ήταν η Καλαμάτα που πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας κόουτς έκανε πρωταθλητισμό με την "Μαύρη Θύελλα" πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό ντεμαράζ χάνοντας στο νήμα τον τίτλο, παρότι όταν ανέλαβε την ιστορική ομάδα βρίσκονταν στις τελευταίες θέσεις της Γ' Εθνικής.

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από αρκετούς συλλόγους όπως ο Βύζας Μεγάρων που κατόρθωσε να παραμείνει στην Football League, η Αγία Παρασκευή, ο Πανηλειακός, η Καλαμάτα, ο Ιάλυσος και ο ΠΑΟ Ρουφ.

Επίσης με την Δόξα Νέας Μανωλάδας έκανε εκπληκτική πορεία δημιουργώντας ένα σύνολο που θαύμασε όλη η Ηλεία, όπως και με την Αχαϊκή όπου ήταν ο άνθρωπος που την επανέφερε στις εθνικές κατηγορίες.

Η επιθυμία της διοίκησης έγινα πράξη αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία. 

Πλέον, ο Μίλτος Γκόφας σε συνεννόηση με τη διοίκηση ξεκινούν τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν η οποία μόνο εύκολη δεν θα είναι λόγω των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν με τον κορωνοϊο.

Στο πλευρό του επιτυχημένου κόουτς θα είναι και ο γυμναστής, Θανάσης Διγγελίδης, ο οποίος πήγε στην Αρτάκη μαζί με τον κ. Γκόφα, δικαιώνοντας τη διοίκηση για την επιλογή της. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35