social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία για την Θύελλα Ραφήνας κόντρα στον Αστέρα Βάρης

Ισοπαλία για την Θύελλα Ραφήνας κόντρα στον Αστέρα Βάρης

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Θύελλα Ραφήνας κόντρα στον ανταγωνιστικό Αστέρα Βάρης, σε φιλικό ματς που διεξήχθη στο «Παναγιώτης Σκούφος».

Οι «λιγνιτωρύχοι» έβγαλαν διάθεση από την έναρξη του αγώνα και είχαν πολύ καλή απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτά που είχε ζητήσει ο Νίκος Μεσολόγγης.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Θύελλα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, έχοντας τις ευκαιρίες και την κατοχή, ωστόσο η πιο σοβαρή της απειλή για την εστία του Μαρινάκη δεν μετουσιώθηκε σε γκολ από τον Μπουντάκη, στο 42’. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε δυνατά και στο 55’ άνοιξε το σκορ με τον κινητικό Μπουντάκη. Ο Τσάκωνας πέρασε την μπάλα για τον Δημητρίου, εκείνος με ωραία προσποίηση αιφνιδίασε τους αμυντικούς της Βάρης και ο Μπουντάκης πλάσαρε τον γκολκίπερ του Αστέρα για το 1-0. Στο 70’, η ομάδα της Βάρης κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ολιγωρία της άμυνας της Θύελλας και να ισοφαρίσει σε 1-1 με πλασέ του Παπάζογλου από το σημείο του πέναλτι.

Τέσσερα λεπτά μετά, η ομάδα μας έφτασε κοντά να πάρει ξανά το προβάδισμα, αλλά η μπάλα από την απευθείας εκτέλεση του Μανδύλη χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Aστέρα. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να ολοκληρωθεί με 1-1.

Γενικότερα, οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας έβγαλαν ποδοσφαιρικό εγωισμό, μετά τις δύο κακές εμφανίσεις απέναντι σε Κηφισιά και Θησέα Νέας Μάκρης, παίζοντας με ψυχή και πάθος κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, την οποία θα βρουν μπροστά τους στον φετινό όμιλο της Γ’ Εθνικής. Με βάση την εικόνα της Θύελλας, το ισόπαλο 1-1 ίσως την αδικεί, ωστόσο η ομάδα μας πλήρωσε την μοναδική της αμυντική αδράνεια στο εν λόγω φιλικό.

Από την αναμέτρηση απουσίασαν ο αρχηγός Αλέξανδρος Χαρακτίδης, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο Μέλβιν Ζέκιο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Σύρακας, Τσάκωνας, Πιέτρι, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Γεραγωτέλλης, Μπουντάκης, Ντόσκας, Παντελίδης, Δημητρίου, ΜανδύληςΈπαιξαν και οι Πάντος, Μαργιέτης, Χρήστου, Παναγιώτου, Παπαδόπουλος Λ., Παπαδόπουλος Ι., Αράπης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας) Μαρινάκης (46’ Καλογερόπουλος), Χάιδος (46’ Παπάζογλου), Παναγόπουλος (40’ λ.τρ. Νικολακόπουλος>), Κοφσανίδης, Νάκας, Χαλκιάς, Μάγγος, Δημητρόπουλος (80’ Σέχου<, Γκούμας, Παπανικολάου (46’ Ντούλιας (60’ Μπελαβράκης)), Νιούμαν (46’ Καλιαμπάκας),

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35