social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεσσάρα η Προοδευτική στον Ηρακλή Ψαχνών

Τεσσάρα η Προοδευτική στον Ηρακλή Ψαχνών

Εξαιρετικό πρόσωπο παρουσίασε η Προοδευτική στο φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών επικρατώντας με το ευρύ 4-1.

Η ομάδα του Αντώνη Καλαμάκη έβγαλε θετικά σημάδια γραφής στο γήπεδο, βρίσκοντας το δρόμο προ τα δίχτυα με τους Κυριαζή, Λάμπογλου και Παλ (2).

Οι βυσσινί κυριάρχησαν στο γήπεδο και έβγαλαν αρκετές φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ (Αντώνης Καλαμάκης): Κατσούλης, Βαλιούτης (46' Αποστόλου), Μανωλιάς, Βασιλείου, Μαούνης, Θεοδωρίδης, Παλάτσιος (46' Ξυγκάκης), Γαβράς (46' Κοντός), Λάμπογλου, Παλ, Κυριαζής (46' Τζανιδάκης).

Έπαιξαν ακόμη οι: Σφυρογιαννάκης, Λαντζούνης, Γριζανίτης, Κοκκινάκης.

Το δελτίο τύπου της Προοδευτικής

Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα μας... Προοδευτική για άλλη κατηγορία και στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με έναν πολύ καλό και δυνατο αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνων. Η ομάδα μας επικράτησε με 4-1 με σκορερ 2 φορές τον Ουγγρο στραικερ Κρισταν και από μία φορά τους Κυριαζή, Λαμπογλου. Η ομάδα μας έδειξε εξαιρετικη εικόνα με σίγουρη και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, ταχύτητα, πάθος και ισορροπία σε όλες τις γραμμές της. Η εξαιρετική δουλειά του κ.Καλαμακη και κ. Δρακωνακη φαίνεται μέσα στο γήπεδο και όλοι οι ποδοσφαιριστές μας παρουσιάζουν όμορφο ποδόσφαιρο και εξαιρετική εικόνα και ατομικά και ομαδικά. Η ομάδα μας έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μια πολύ γεμάτη ομάδα και δυνατη του Ηρακλή. Το ημίχρονο έληξε με 2-1 υπέρ της ομάδας μας και στο δεύτερο πετύχαμε αλλά 2 γκολ και διαμορφώθηκε το 4-1με σπουδαίο ποδόσφαιρο! Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας για την πραγματικά εξαιρετική εικόνα της ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Κατσουλης, Βαλλιουτης,Μανωλιάς, Μαουνης, Βασιλείου,Παλατσιος, Γαβράς,Θεοδωρίδης, Κρισταν, Κυριαζής, Λαμπογλου. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Πράνταλος,Ξυγκακης,Κοκκινακης, Σφυρογιαννάκης, Κοντος, Ντιρμίση,Αποστόλου, Τζανιδακης,Λαντζούνης. Απο τον αγώνα αποχώρησε με βαρύ διάστρεμμα ο Μανωλιάς και του ευχόμαστε περαστικά. Θα ακολουθήσει την κατάλληλη θεραπεία ώστε να είναι το συντομότερο δυνατό ξανά αγωνιστικός.Ευχομαστε και στην ομαδα του Ηρακλή Ψαχνων καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα και να πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα μας συνεχιζει σοβαρά, ταπεινά και πειθαρχημενα την σκληρή δουλειά και συγκεντρωμενη στους στόχους της.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35