social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Εθνικός Πειραιά θα παίζει μπάλα στο soccerlive

Ο Εθνικός Πειραιά θα παίζει μπάλα στο soccerlive

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας του soccerlive.gr με την ομάδα του Εθνικού Πειραιά και την προβολή ζωντανών τηλεοπτικών μεταδόσεων κατά την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021 μέσω του ethnikostv και συγκεκριμένα όλων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του Εθνικού 

Η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη διαδικτυακή ιστοσελίδα soccerlive.gr που ειδικεύεται στις διοργανώσεις Football League, Γ΄ Εθνικής και τοπικών Ενώσεων της Αττικής.
Ο σχεδιασμός των δύο πλευρών προβλέπει τη ζωντανή μετάδοση μέσω youtube, με περιγραφή από εκφωνητή, των εντός έδρας αγώνων του Εθνικού στο στάδιο της Καλλιθέας με αντιπάλους ομάδες τόσο από τον Πειραιά όσο και από την Αθήνα και την Ανατολική Αττική, αλλά ακόμα και από τις Κυκλάδες, που ανήκουν στον 6o όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Με το «Εθνικός TV» η διοίκηση του συλλόγου αξιοποιεί τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία και ανταποκρίνεται στην επιθυμία του φίλαθλου κόσμου σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να παρακολουθεί ζωντανά τους αγώνες, που δεν θα είναι δεδομένη με φυσική παρουσία του στο γήπεδο εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλει ο κορωνοϊός.
Για να πετύχει το «Εθνικός TV» η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, φίλους του Εθνικού και των άλλων ομάδων, Πειραιώτες και μη, να διαφημιστούν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης των αγώνων της ομάδας και γι’ αυτό να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στα τηλέφωνα 6932175928,6946704574 και στο mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. όπου θα πληροφορηθούν μία σειρά από προνομιακά διαφημιστικά πακέτα που προσφέρονται.
Το brand name, η ιστορία σχεδόν ενός αιώνα και ο κόσμος που κουβαλάει ο Εθνικός Πειραιώς αποτελούν εγγύηση για το κέρδος των διαφημιζόμενων στο «Εθνικός TV».

Εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του Εθνικού Πειραιώς στο youtube Eθνικός TV


Σχετικά άρθρα

Πέρασε από την Τρίπολη ο Αήττητος

Από κοντά κι ο Παναργειακός με «διπλό» στο Μαρκόπουλο (0-1)

Αύριο, Σάββατο, ο αγιασμός στην Ένωση Ερμιονίδας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35