social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανν-άξιο διπλό στα Καλύβια

Πανν-άξιο διπλό στα Καλύβια

Μεγάλο διπλό πήρε στο Μαρκόπουλο ο Πανναξιακός, επικρατώντας με 0-2 του Γ.Σ. Μαρκό.

 

Οι ''Ναξιώτες'' μπήκαν στο γήπεδο εντελώς μεταμορφωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και με δύο γκολ στο πρώτο μέρος έφυγαν από το Μαρκόπουλο με ένα μεγάλο τρίποντο.

Στα του αγώνα τώρα, ο Γ.Σ. Μαρκό υποδέχτηκε τον Πανναξιακό στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκόπουλου για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα μεγάλο διπλό για την συνέχεια του πρωταθλήματος από το πρώτο ημίχρονο , πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή στα πρώτα 20 λεπτά δίχως όμως να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία , πέφτοντας πάνω στο εξαιρετικό δίδυμο στόπερ της Νάξου Κωστόπουλο και Βαττή.

Στο 29ο λεπτό ο Πιτταράς έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου δημιουργώντας μια φοβερή κάθετη μπαλιά στον Κύρτσο, με τον τελευταίο να επιχειρεί ένα εξαιρετικό σουτ με το δεξί του πόδι που βρήκε στο δεξί δοκάρι του Χαλκίδη και κατέληξε στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1 για τον Πανναξιακό.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν ψυχολογικά μετά το γκολ παίζοντας όμορφα στο χώρο του κέντρου και στο 40ο λεπτό μετά από μια όμορφη εκτέλεση φάουλ του Κωστόπουλου ο Πιτταράς με κεφάλια έκανε το 0-2 για την ομάδα της Νάξου μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Αμέσως μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Μαρκό απείλησε 2 φορές με τον κορυφαίο της ποδοσφαιριστή στο σημερινό ματς Γιώργο Κατσικογιάννη στο 46ο και στο 49ο λεπτό με τον γκολκίπερ της Νάξου, Παπαδόπουλο να εξουδετερώνει εντυπωσιακά και τα δυο σουτ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν την προσπάθεια να πετύχουν κάποιο τέρμα αλλά η εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Πανναξιακού , Γκούφας και Ανεβλαβής με τα εξαιρετικά τους κοψίματα δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να απειλήσουν περεταίρω.

Μαρκοπουλιώτης και Κούτρος που ήρθαν απ τον πάγκο έδωσαν φρεσκάδα στην ομάδα της Νάξου στο τελευταίο 15ο λεπτό με το σκορ να μένει στο 0-2 και τον Πανναξιακό να παίρνει ένα μεγάλο διπλό , αυξάνοντας τις πιθανότητες του για παραμονή στην κατηγορία.

Συνθέσεις :

Γ.Σ. Μαρκό (Λουκάς Καραδήμος) : Χαλκίδης , Μανδαμανιώτης , Δημακάκος , Μπακαδήμας , Θεοδώρου , Γκεμίσης(16’ Καρυτινός) , Μακρίδης , Κατσικογιάννης , Σάμιος , Σκόρβο , Τσέβας

Πανναξιακός (Χρήστος Πελέκης) : Παπαδόπουλος ,Ανεβλαβής , Κωστόπουλος , Βαττής (90+3 Καράι), Γκούφας (90+4 Σερμάδι) ,Τσουρής , Ζαχαριουδάκης(86’ Πλαστουργός) , Πιτταράς , Σέμε , Κύρτσος(78’Μαρκοπουλιώτης) , Βαθρακοκοίλης(78’ Κούτρος)

πηγή: sportcyclades.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35