social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπανούσης: Η Γ' Εθνική ζει πολλές οικογένειες

Μπανούσης: Η Γ' Εθνική ζει πολλές οικογένειες

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που με την εμπειρία του επιλέχθηκε για να βοηθήσει φέτος την ΑΕ Μυκόνου είναι ο Κώστας Μπανούσης.

Ο ικανότατος αμυντικός μέσος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως στόπερ αποτελεί πολύτιμη μονάδα για τους νησιώτες αφού τόσο με την οξυδέρκεια του όσο και με την ποιότητα που διαθέτει μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της κατηγορίας, να βοηθήσει τα νέα παιδιά και προπάντων να προσφέρει λύσεις στο βασικό σχήμα.

Αυτό το έχει δείξει η εικόνα που έχει ο Μπανούσης στα τρία πρώτα ματς παρότι ο σύλλογος μετράει μόλις έναν βαθμό. 

banousis-kostas.jpg

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο που αναφέρθηκε σε σημαντικά ζητήματα, δείχνοντας να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τις πρώτες εντυπώσεις του απο το νησί των ανέμων.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως κρίνεις την πορεία σας;

"Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά βαθμολογικά κάτι που μας στεναχωρεί και μας προβληματίζει. Παρ' όλα αυτά εφόσον μας το επιτρέψουν οι συνθήκες θα επιστρέψουμε με στόχο να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας".

-Θεωρείς άδικη τη βαθμολογική σας θέση;

"Θεωρώ ότι έπρεπε να είχαμε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς γιατί είμαστε μια καλή ομάδα. Νομίζω όμως ότι το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμη και θα δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες".

-Ποια πιστεύεις ότι είναι η καλύτερη λύση για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής;

''Το πρωτάθλημα της Γ εθνικής είναι μια κατηγορία με πολλές ομάδες που ζούνε πολλές οικογένειες από αυτή την κατηγορία. Πρέπει να ξεκινήσει αλλα με όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υγεία όλων μας αλλα αυτό θα το κρίνουν οι ειδικοί. Άλλωστε, η υγεία πάνω από όλα".

banousis-kostas1.jpg

-Οι εντυπώσεις σου από την Ε Μυκόνου;

"Είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα με πολύ σοβαρούς ανθρώπους στην διοίκηση που βοηθάνε και μας τα παρέχουν όλα και είναι πάντα δίπλα μας".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35