social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρωτοπορεί ο Πανναξιακός: Καλεί σε τηλεδιάσκεψη τις ομάδες του 6ου ομίλου

Πρωτοπορεί ο Πανναξιακός: Καλεί σε τηλεδιάσκεψη τις ομάδες του 6ου ομίλου

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση -ευρωπαϊκού- επιπεδου προχωράει ο Πανναξιακός αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά το γεγονός ότι έχει αλλάξει επίπεδο.

Δρώντας ενεργά και πάντα με κοινό συμφέρον, το σωματείο της Νάξου καλεί τις ομάδες του 6ου ομίλου σε τηλεδιάσκεψη προκειμένου να συζητηθεί διεξοδικά η κατάσταση που έχει επιφέρει η πανδημία στην κατηγορία.

Η κίνηση αυτή γίνεται με σκοπό να βρεθεί μια λύση και να μπορέσουν να προωθήσουν οι ομάδες ομόφωνα τις προτάσεις τους στη διοργανώτρια αρχή.

Σας αποκαλύπτουμε το κείμενο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Όπως είχε αποφασιστεί στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο., προτείνουμε την διοργάνωση τηλεδιάσκεψης με όλα τα σωματεία του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σχετικά με την κατάσταση που έχει επιφέρει η πανδημία και την κατάθεση προτάσεων για το μέλλον του πρωταθλήματος.

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται δύο μήνες αναστολής της αγωνιστικής λειτουργίας των σωματείων της Γ’ Εθνικής λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον COVID-19. Δυστυχώς το μέλλον είναι αβέβαιο για όλους όσους υπηρετούμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε, εάν η πρότασή μας σας βρίσκει σύμφωνους, για να διοργανωθεί εντός των επόμενων ημερών τηλεδιάσκεψη όλων των Προέδρων, ώστε από κοινού να βρεθεί μία λύση και να μπορέσουμε να προωθήσουμε ομόφωνα τις προτάσεις μας στη διοργανώτρια αρχή.

Προτεινουμε την Δευτερα 28/12 και ωρα 12.00 . Για την συμμετοχή σας θα χρειαστεί να μας αποστείλετε ονομα Skype.

Εκ του Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.,

Ο Πρόεδρος,

Πολυχρονάκος Ιωάννης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35