social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανγυθεατικός: «Οι μισές ομάδες που θα... κατέβουν τη δεδομένη στιγμή, το Σεπτέμβριο δεν θα υπάρχουν»

Πανγυθεατικός: «Οι μισές ομάδες που θα... κατέβουν τη δεδομένη στιγμή, το Σεπτέμβριο δεν θα υπάρχουν»

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανγυθεατικός

 

Σαν Πανγυθεατικός επιβάλλεται να εκφέρουμε πάντα γνώμη, για κάθετι που αφορά το κοινό καλό, αναφορικά με τον αθλητισμό τον οποίο και υπηρετούμε!
Από τις 5 Νοέμβρη, λόγω της πανδημίας, σταμάτησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας στην οποία και ο Σύλλογος μας συμμετέχει.
Για πολλούς μήνες, δεν είχαμε καμιά ενημέρωση από κάποιον αρμόδιο(!) και όλα έδειχναν ότι το πρωτάθλημα δε θα συνεχιστεί για φέτος, λόγω του τρίτου κύματος του Covid-19, μέσα στο Φλεβάρη!
Ξαφνικά, ενημερωθήκαμε ότι επιτρέπεται να επιστρέψουμε στις προπονήσεις, μετά από σχεδόν 4 μήνες, με προοπτική κάποια στιγμή, να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα!
Σε κατάσταση ΣΟΚ παρακολουθούμε την επιθυμία επανέναρξης του ερασιτεχνικού(!) πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας!
Αναρωτιόμαστε, ποιου/ποιων επιθυμία είναι; Φτάσαμε ήδη στα τέλη Φλεβάρη!
-Ποιος αθλητής θέλει να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική δράση μετά από 4 μήνες πλήρους απραξίας;
-Ποιος αθλητής θέλει να αγωνιστεί ξανά μόνο με 20 μέρες προετοιμασίας;
- Ποια κοινωνία θα στηρίξει τις τοπικές μας ομάδες;
-Ποια διοκητικά πρόσωπα θα αναλάβουν το τεράστιο βάρος να στηρίξουν οικονομικά μια ομάδα, την οποία η ματωμένη πια κοινωνία δεν μπορεί να συνδράμει;
- Ποιος θα καλύψει οικονομικά αλλά και θα αναλάβει τον υγειονομικό έλεγχο των αθλητων μας; Ερασιτεχνικά σωματεία είμαστε, δεν έχουμε ιατρικά επιτελεία.
- Ποιος ερασιτέχνης αθλητής θα αγωνίζεται Τετάρτη-Κυριακή με κίνδυνο της σωματικής του υγείας ή θα αγωνίζεται τους καλοκαιρινούς μήνες, το καλοκαίρι όπου η μισή νεολαία της Ελλάδος εργάζεται για να βγάλει το χειμώνα της;
Αυτά είναι λίγα από τα ερωτήματα, τα οποία αυτόματα δημιουργούνται!
Τόσο καιρό ακούμε για την καταστροφή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Η πραγματική καταστροφή του θα έρθει αν ξεκινήσει την παρούσα χρονική περίοδο το πρωτάθλημα!(καλύτερα να ξεκινούσε νωρίτερα, άλλωστε περίπου ίδιο αριθμών κρουσμάτων είχαμε)
Σαν Πανγυθεατικός αναμένουμε τις αποφάσεις για το πλαίσιο της επανεκκίνησης!
Αναμένουμε οικονομική κάλυψη για τα τεστ του Covid-19 και δραστική μείωση των εξόδων διαιτησίας! Και αυτά βέβαια δε φτάνουν! Οι μισές ομάδες που θα "κατέβουν" τώρα, από Σεπτέμβρη πιθανότατα να μην υπάρχουν!
Εμείς το μόνο βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε. Για τους αθλητές μας, τους φιλάθλους και τους χορηγούς μας, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας σε χαλεπούς καιρούς!
Το ΔΣ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35