social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μια ανάσα από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Λάμπρος Πολίτης

Μια ανάσα από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Λάμπρος Πολίτης

Έτοιμος να πραγματοποιήσει μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας σύμφωνα με πληροφορίες του soccerlive.gr


Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλίας βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τον ποδοσφαιριστή, Λάμπρο Πολίτη.

Η κίνηση αυτή δείχνει τις διαθέσεις της νέας διοίκησης να ενισχύσουν με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές το ρόστερ του συλλόγου, προκειμένου η ομάδα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στο νέο πρωτάθλημα.

Ασφαλώς, πρόκεται για σημαντική κίνηση αφού μιλάμε για έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία έχοντας κάνει παράλληλα πρωταθλητισμό στις περισσότερες ομάδες.

Έπειτα από ραντεβού που έγινε, η προσέγγιση των ανθρώπων της ΑΣΑ ήταν εξαιρετική και όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές θα καταλήξουν σε... γάμο.

Ο Πολίτης είναι γεννημένος στις 12/12/1995 (24 χρονών) στην Χαλκίδα όπου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα πριν μετακομίσει στον Ηρακλή Ψαχνών όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League.

Ακολούθησε ο Απόλλωνας Σμύρνης, για να έρθει ο δανεισμός του στον ΑΟ Χαλκίδας, με τη φανέλα του οποίου είχε ηγετικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία που έκαναν οι νερατζούρι πριν δυο σεζόν στην Γ' Εθνική.

Τα τελευταία δυο χρόνια άνηκε στο δυναμικό του Εθνικού Πειραιά, φορώντας μάλιστα πέρυσι το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον Ιερόθεο όπου και αποδεσμεύτηκε. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35