social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό... ελπίδας στο Γύθειο για τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου

Διπλό... ελπίδας στο Γύθειο για τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου

Ο Φοίνικας Επιδαύρου ήταν δεδομένο ότι με την ενίσχυση που έκανε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα στόχευσε σε μια... αγωνιστική ανάκαμψη.

Έτσι και έγινε και μάλιστα με το... καλημέρα. Η ομάδα του Δημήτρη Κρεμμύδα άλωσε το Γύθειο αφού επικράτησε του ομώνυμου συγκροτήματος με 0-1 και πλέον κοιτάζει με άλλο μάτι τη συνέχεια αναφορικά με την προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. Το γκολ του Γεωργίου στο 11' αρκούσε ώστε οι κόκκινοι να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο που τους κρατάει ζωντανούς στη μάχη για την παραμονή. Στο 32' ο Σαμπατάκος έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ από ευνοϊκό σημείο. 

Μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και δεύτερο γκολ εάν η προσπάθεια του Κιρτζιαλίδη δεν σταματούσε στο δοκάρι, σε μια φάση όπου ο Φοίνικας θεώρησε ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή και έπρεπε το γκολ να κατοχυρωθεί.

Στο 75 έχασε τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του Πανγυθεατικού ο Μπουτσικάρης, αφού ο Κουμής του είπε "όχι" στο τετ α τετ

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ (Αργύρης Κατσίχτης): Μύρτα, Αναστασάκος, Πραστός (90' Κουτσιουμάρης), Μπουρελάκος, Γιαννόπουλος (46' Μιχελάκος) , Ρασσίας, Παναγόπουλος, Σαμπατάκος, Πανταζής (73' Πλατάνας), Καρμοίρης (57' Μπουτσικάρης), Σουκούλι (73' Μπερδούσης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Κουμής, Χ.Κάπλατζης, Σερμαγιάς, Μπούκουρης, Τριμπόνιας, Διδασκάλου ( 53΄Κουιμελής) , Τσουκαλάς, (71΄Διαμαντής), Μακροστέργιος, Κιρτζιαλίδης, (71΄Π.Κάπλατζης), Μάρκου (86΄Θωμάς) ,Γεωργίου.(86΄Πούτσης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35