social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΠΑΟ Ρουφ: Από Σάββατο στο Ναύπλιο-Τούρτα-έκπληξη στον killer Μάντζιο

ΠΑΟ Ρουφ: Από Σάββατο στο Ναύπλιο-Τούρτα-έκπληξη στον killer Μάντζιο

Ο κορωνοϊος δεν στερεί σε καμία περίπτωση τη δυνατότητα στον ΠΑΟ Ρουφ να συνεχίσει να λειτουργεί επαγγελματικά και σε πρότυπα που ξεπερνούν τις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με το Ναύπλιο 2017 την Κυριακή εκτός έδρας, η ομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς, με το Δημήτρη Αρναούτη να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να δουλεύουν... στα κόκκινα.

Όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι, οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟ Ρουφ φροντίζουν καθημερινά για το καλύτερο δυνατό.

Στο πλαίσιο αυτό, οι κόκκινοι θα αναχωρήσουν αύριο μετά την πρωινή προπόνηση με προορισμό το Ναύπλιο όπου θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Αφού πάρουν το πρωινό τους και κάνουν το πρόγραμμα της χαλάρωσης πριν από το ματς, οι παίκτες του Δημήτρη Αρναούτη θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν σε ξενοδοχείο της περιοχής δείγμα της οργάνωσης που διέπει το σωματείο. 

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Κρητικός, μαζί με τον γενικό αρχηγό, Γιάννη Λαγκαδινό και τους υπόλοιπους παίκτες ετοίμασαν μια όμορφη έκπληξη στον κανονιέρη της ομάδας, Βαγγέλη Μάντζιο. Με αφορμή τα γενέθλια του 38χρονου φορ, οι άνθρωποι των κόκκινων έφεραν μια τούρτα στο γήπεδο, με τον Βαγγέλη Μάντζιο να δέχεται και τις απαραίτητες ευχές.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35