social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μόνο νίκη θέλει ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

Μόνο νίκη θέλει ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Χιλιομόδι η ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου υποδέχεται σήμερα στο γήπεδό του τον Παναρκαδικό ( Ωρα έναρξης 17:00) .

Στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη η οποία θα τους δώσει μεγάλη βαθμολογική ανάσα για να ελπίζει σε παραμονή.

Η τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και ο Δημήτρης Κρεμμύδας θα έχει στο απουσιολόγιο του μόνο τον Τριμπόνια ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερεις κάρτες και δεν θα αγωνιστεί. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν οι Δημηγκιόκα και Κουιμελή .

Η αποστολή του Φοίνικα αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές που είναι : Χατζηφόρος, Μπαβέλας ,Σερμαγιάς, Πάρης Κάπλατζης ,Θωμάς, Τριανταφύλλου, Χρ. Κάπλατζης, Τσουκαλάς, Πούτσι, Μακροστέργιος, Μπερμπατιώτης ,Χατζόπουλος, Μπούκουρης, Διαμαντής,   Κιρτζιαλίδης, Μάρκου, Διδασκάλου ,  Καλύβας,  Γεωργίου , Καλτσάς, Γαλάνης , και Βράζιος.

Πριν από την προπόνηση όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα υποβλήθηκε στα προγραμματισμένα rapid test τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35