social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρναούτης: «Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος-Η 2η θέση είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας»

Αρναούτης: «Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος-Η 2η θέση είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟ Ρουφ, Δημήτρης Αρναούτης, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άγιο Ιερόθεο όπου η Αούστρια γνώρισε την ήττα με 0-2.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε

"Το ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για γκολ και από τη στιγμή που δεν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα μοιραίο είναι να δεχτείς εσύ γκολ και έτσι έγινε. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε. Να μην ξεχνάμε ότι την 4η αγωνιστική που ήρθα στην ομάδα, στόχος ήταν να σωθούμε, στη συνέχεια έγινε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και την Κυριακή εφόσον κερδίσουμε η ομάδα θα τερματίσει δεύτερη. Και όλα αυτά έγιναν χρησιμοποιώντας κάθε Κυριακή πέντε μικρούς στην σύνθεση μας και όχι δυο όπως ορίζει ο κανονισμός.

Η ομάδα κατάφερε να κάνει αυτή την πάρα πολύ καλή πορεία και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε μια δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας. Η 2η θέση για τον ΠΑΟ Ρουφ αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειας".

Για το αν θα παραμείνει στο σύλλογο, ο κ. Αρναούτης πρόσθεσε: 

"Θα συζητήσουμε με τη διοίκηση. Έχει γίνει καλή συνεργασία και από τους δυο πλευρές αλλά θα παίξει ρόλο στην απόφαση μου με τους στόχους που θα θέσει η ομάδα και εάν θα ταυτίζονται οι απόψεις με τη διοίκηση'. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35