social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απογοήτευση στην πρώτη συνέλευση του Άρη Σκάλας-14/7 η επαναληπτική

Απογοήτευση στην πρώτη συνέλευση του Άρη Σκάλας-14/7 η επαναληπτική

Πραγματοποιήθηκε χθες μια πρώτη συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου ώστε να συζητηθούν σημαντικά ζητήματα σχετικά με το μέλλον του Άρη Σκάλας. Με απογοήτευση διαπιστώσαμε πως, παρά το ανοιχτό κάλεσμά μας, ελάχιστοι προσήλθαν ώστε να συμμετέχουν.


Η στάση αυτή δεν αξίζει σε αυτήν την ομάδα και τα επιτεύγματά της. Κόντρα σε όλα τα δεδομένα καταφέραμε να καταστήσουμε εφικτή τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας και μάλιστα να σημειώσουμε μια αξιόλογη πορεία. Είμαστε η μόνη ομάδα του νομού που εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία, παρότι είχαμε την μικρότερη οικονομική υποστήριξη από μεγάλους χορηγούς. Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με δυο μόλις ήττες από τους πρωτοπόρους, αγωνιζόμενοι με 17 Λάκωνες ποδοσφαιριστές και αντιμετωπίζοντας ομάδες με πολλαπλάσιους προϋπολογισμούς, κάνοντας υπερήφανο τον κόσμο της πόλης μας.
Όλα αυτά έγιναν εφικτά πρωτίστως χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες και οικονομικές υπερβάσεις όσων συμμετείχαμε στο συμβούλιο. Και είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι η πορεία της ομάδας θα έχει συνέχεια, ωφελώντας πολυεπίπεδα τον τόπο μας.
Δεν γίνεται όμως να συνεχίσουμε μόνοι μας! Χρειαζόμαστε και νέα πρόσωπα να συμμετέχουν στη συλλογική προσπάθεια, είτε εντασσόμενα στο διοικητικό σχήμα είτε συνεργαζόμενα με αυτό.
Καλούμε λοιπόν εκ νέου σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη, 14/7 και ώρα 21:00, στο πνευματικό κέντρο του δήμου μας(Σκάλα). Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
Α. Σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Β. Αναδιάρθρωση διοικητικής δομής και καθορισμός αρμοδιοτήτων.
Γνωστοποιούμε πως ο πρόεδρος της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια, Γιώργος Ανδριανάκης, δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην θέση του προέδρου. Θα παραμείνει ασφαλώς στο διοικητικό σχήμα, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.
Απαιτείται επομένως να συμμετέχουμε όλοι σε αυτήν την Συνέλευση καθώς μόνο με ισχυρή παρουσία του κόσμου και συστράτευση όλων όσων αγαπούν τον Άρη Σκάλας μπορούμε να συνεχίσουμε αυτήν την μαγική διαδρομή των τελευταίων 4 χρόνων. Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για την ομάδα και θέλετε να την βλέπετε να συνεχίσει να γράφει Ιστορία να είστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35