social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θεμα soccerlive Ι Ψηλώνει με Οικονομόπουλο ο ΠΑΟ Ρουφ

Θεμα soccerlive Ι Ψηλώνει με Οικονομόπουλο ο ΠΑΟ Ρουφ

Στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται κοντά ο ΠΑΟ Ρουφ σύμφωνα με το soccerlive.gr.

Συγκεκριμένα, οι κόκκινοι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με έναν χαρισματικό κεντρικό αμυντικό ο οποίος πέρυσι πρωταγωνίστησε στην Football League με τη φανέλα του Αιγάλεω.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Οικονομόπουλο, τον θηριώδη στόπερ που αφήνει τις επαγγελματικές κατηγορίες για να οδηγήσει τον ΠΑΟ Ρουφ στα υψηλά στρώμματα τη νέα σεζόν.

Ο 30χρονος Ελευσίνιος στόπερ που μπορεί να καλύψει και θέση ως αμυντικός μέσος εκτός από το Σίτι, έχει περάσει από τα Τρίκαλα, την ΑΕ Σπάρτης, τον Ολυμπιακό Βόλου, τα Χανιά ενώ το μεγάλο βήμα στην καριέρα του έγινε όταν μετακινήθηκε στον Άρη.

Οι κινήσεις που γίνονται από την διοίκηση της "Αούστρια" φανερώνουν και τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί, αφού, οι "κόκκινοι" μετά τη συμφωνία με τον Βαγγέλη Μάντζιο και τις μεταγραφές των Νατσιόπουλου και Καλλέργη στέλνουν μήνυμα προς τους υπόλοιπους διώκτες του τίτλου ότι ο ΠΑΟ Ρουφ θα είναι πρωταγωνιστής για ακόμη μια σεζόν.

Ο Οικονομόπουλος θα ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα αύριο όπου και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με το νέο του σύλλογο. 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35