social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσόφλιος στην Ερμιονίδα

Τσόφλιος στην Ερμιονίδα

Ποδοσφαιριστής της Ενωσης Ερμιονίδας είναι από το απόγευμα της Παρασκευής ο Γιώργος Τσόφλιος . Ο 26χρνος επιθετικός επιστέφει στην ομάδα της Ερμιονίδας μετά από τέεσερα χρόνια περίπου αφού είχε αγωνιστεί την περίοδο 2016-2017 έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ σε 21 αγώνες πρωταθλήματος.

 

Η ανακοίνωση της Ερμιονίδας. 

Η Α.Ε. Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τσόφλιο .Γεννήθηκε το 1995 ( 11/08/1995) στη Λαμία και αγωνίζεται σαν επιθετικός.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της Λαμίας και το 2011 πήγε στην ομάδα Κ-17 του Αστέρα Τρίπολης όπου άμεσα προωθήθηκε στην ομάδα Κ-20 . Τον Ιανουάριο του 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης και στην συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός σε Παναρκαδικό και Παναργειακό. Επόμενοι σταθμοί της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο Ιάλυσος Ρόδου ,ο  Οπούντιος Μαρτίνου , η ΑΕ Λευκίμης, ο Τηλυκράτης Λευκάδας  και η  Επισκοπή Χανίων.

Επίσης έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και σε 21 αγώνες πέτυχε πέντε γκολ.  

Καλωσορίζουμε πάλι  τον Γιώργο στην οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.


Σχετικά άρθρα

Σε καθημερινή επικοινωνία Χαντές-Παπαϊωάννου με το ποδοσφαιρικό τμήμα

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου: «Βελούδινο» τέλος με Γεωργίου

Φωστήρας: Βάζει στη... φαρέτρα Πινιώτη και ανεβαίνει επίπεδο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35