social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κοροπούλης: «Ο στόχος μας ξεφεύγει από τα στενά όρια των αποτελεσμάτων και της βαθμολογίας»

Κοροπούλης: «Ο στόχος μας ξεφεύγει από τα στενά όρια των αποτελεσμάτων και της βαθμολογίας»

Το δικό του σχόλιο έκανε στο soccerlive.gr ο προπονητής του Πανιώνιου, Δημήτρης Κοροπούλης, μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ο Ιστορικός θα αντιμετωπίσει τον Γιούχτα για την πρεμιέρα του ομίλου που συμμετέχει με τον Έλληνα κόουτς να εκφέρει τη δική του άποψη για την πρεμιέρα και τ

ο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά

"Περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος. Ένας καινούργιο άγνωστο ταξίδι για εμάς. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύουμε ότι οι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές μας θα δικαιώσουν και φέτος τις προσδοκίες όλου του φίλαθλου κόσμου του Πανιώνιου. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό κάθε αντίπαλο, περιμένουμε να τους υποδεχτούμε στη Νέα Σμύρνη και παράλληλα να δώσουμε την ευκαιρία στα νεαρά παιδιά μας να δείξουν στο φίλαθλο κόσμο τις ποδοσφαιρικές τους δυνατότητες.

Για το ματς της πρεμιέρας με τον Γιούχτα τόνισε
"Το μυαλό μας επικεντρώνεται στο παιχνίδι απέναντι στον Γιούχτα, ένας άγνωστος αντίπαλος για τον οποίο θα προσπαθήσουμε να συλλέξουμε όσες πληροφορίες διαθέτουμε και να προετοιμάσουμε τους ποδοσφαιριστές μας όπως άλλωστε κάνουμε πάντα για τις ιδιαίτερες συνθήκες ενός παιχνιδιού όπως αυτο".

Για το αν συμφωνεί ότι βασικός συνδιεκδικητής του τίτλου είναι ο ΠΑΟ Ρουφ, ο κ. Κοροπούλης πρόσθεσε
"Ο δικός μας στόχος ξεφεύγει από τα στενά όρια των αποτελεσμάτων και της βαθμολογίας. Όπως έχουμε ξαναπεί δουλεύουμε σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο έχει ως στόχο την άμεση επάνοδο του Πανιώνιου στις επαγγελματικές κατηγορίες και παράλληλα την εξέλιξη Ελλήνων ταλαντούχων παικτών μας. Οπωσδήποτε ο ΠΑΟ Ρουφ είναι μια ομάδα έμπειρη στην κατηγορία με παίκτες μεγάλης αξίας, είμαι όμως σίγουρος ότι μέσα από τη διαδικασία του πρωταθλήματος θα αναδειχθούν και άλλες ομάδες, οι οποίες θα μας εκπλήξουν με την πορεία τους.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35