social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανιώνιος: Ανακοίνωσε την διάθεση των διαρκειας μέσω... βιντεο

Πανιώνιος: Ανακοίνωσε την διάθεση των διαρκειας μέσω... βιντεο

Με ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού ο Πανιώνιος κάνει γνωστό ότι ξεκίνησαν οι κάρτες διάρκειας, έχοντας πλάνα από την περσινή σεζόν, που όπως τονίζει ο Ιστορικός κανείς δεν τον... περίμενε αλλά έκοψε πρώτος το νήμα

Αναλυτικά

 Ύστερα από σχεδόν δυο χρόνια είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχτούμε, όλους εσάς, την δύναμη μας, ξανά στο γήπεδο σε μια κρίσιμη σεζόν στην οποία είμαστε όλοι αποφασισμένοι να επαναφέρουμε την μεγάλη μας αγάπη, τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ στις επαγγελματικές κατηγορίες. Σε μια αγάπη που είναι μακρά και… διαρκείας.

Ανακοινώνουμε πως από το Σάββατο 16/10 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2021-22, η πώληση των καρτών θα πραγματοποιείται Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 με 13:00 και 18:00 με 20:00 από τα γραφεία του Ερασιτέχνη και 17:00 με 21:00 από το Panionios official store. Διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται και τα Σάββατα από τις 10:00 έως τις 14:00 από το Panionios official store.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα ορίζονται ως εξής:
Θύρα 2: 90€
Θύρα 4: 130€
Θύρα 5-6: 200€
VIP: 500€
Για τα διαρκείας της θύρας 3 θα υπάρξει σχετική ενημέρωση από τους Πάνθηρες τις επόμενες μέρες.
Για τις θύρες 2 και 3 έως ότου ολοκληρωθούν τα έργα στεγανοποίησης τα διαρκείας θα ενημερωθούν εγκαίρως για το πως θα εξυπηρετηθούν με σχετική ενημέρωση λίγο πριν την έναρξη των εντός έδρας αναμετρήσεων.
Τέλος, όσοι από τους φιλάθλους μας έκαναν προαγορά το καλοκαίρι, μπορούν να αξιοποιήσουν το ποσό που χρησιμοποίησαν ώστε να αποκτήσουν το διαρκείας τους αρκεί να επιδείξουν την απόδειξη που έλαβαν το καλοκαίρι. Για παράδειγμα και για αποφυγή σύγχυσης σε περίπτωση που ένας φίλαθλος διέθεσε το ποσό των 150€ και επιθυμήσει δυο διαρκείας για την θύρα 2 μπορεί να τα αποκτήσει δείχνοντας την απόδειξη και πληρώνοντας επιπλέον τα 30€ της διαφοράς κ.ο.κ.
Πάμε να δείξουμε την δυναμική μας σε ΟΛΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ λοιπόν, γιατί μονάχα η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ μας ομορφαίνει τη ζωή!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35