social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τραγική εμφάνιση του Πανιώνιου και ήττα με 1-3 από τον ΑΟΑΝ

Τραγική εμφάνιση του Πανιώνιου και ήττα με 1-3 από τον ΑΟΑΝ

Πραγματοποιώντας με διαφορά την χειρότερη εμφανίση του στις δύο σεζόν παρουσίας του στην Γ' Εθνική, ο Πανιώνιος ηττήθηκε εντός έδρας με το πολύ βαρύ 3-1 από τον Άγιο Νικόλαο.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη πλήρωσε το τραγικό της πρώτο ημίχρονο, όπου δεν μπήκε ποτέ στο ματς, δέχτηκε τρία τέρματα και γενικότερα ήταν πολύ χειρότερη από τον αντίπαλο της.

Στο δεύτερο μέρος οι κυανέρυθροι πίεσαν μήπως καταφέρουν να μπουν ξανά στο ματς, έκαναν ευκαιρίες, όμως δεν ήρθε το γκολ και μοιραία ήρθε η βαριά ήττα. 

Πλέον ο Άγιος Νικόλαος συνεχίζει μόνος πρώτος στον 7ο όμιλο, με 9 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος έμεινε στους 6.

Επόμενο ματς για τον Ιστορικό κόντρα στον Αλμυρό εκτός έδρας.

To παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος δεν μπήκε καθόλου καλά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Άγιο Νικόλα να πατάει καλύτερα. Στο 14' οι φιλοξενούμενοι βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση και με τον Μηνά να πλασάρει πολύ όμορφα, άνοιξαν το σκορ στη Νέα Σμύρνη.

Στο 18' ξανά οι φιλοξενούμενοι βγήκαν με αξιώσεις στην επίθεση, ο Παπαδόπουλος πάτησε περιοχή, σούταρε, με τον Σταματόπουλο να διώχνει πολύ δύσκολα σε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (22') ο Πανιώνιος απείλησε για πρώρη φορά στο ματς. Μετά από σέντρα του Λάμψια, ο Λιούμης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, έκανε και το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 27' ο Άγιος Νικόλαος ξανά βγήκε ιδανικά στην αντεπίθεση, ο Παπαδόπουλος έκανε το πολύ καλό σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, στην επαναφορά της όμως χτύπησε στην πλάτη του Σταματόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα, για το 0-2.

Τέσσερα λεπτά μετά, στο 31', ο Σταμάτης από κοντά έκανε το σουτ, όμως ήταν πολύ καλή η επιλογή του και περασε πολλά μέτρα άουτ η μπάλα. 

Στο 40' ο Δρίτσας με καλή κεφαλιά απείλησε, όμως ο Μπένκο μπλόκαρε την μπάλα.

Στο επόμενο λεπτό, 41', οι φιλοξενούμενοι για τρίτη φορά βρήκαν μεγάλες αδυναμίες στην κυανέρυθρη άμυνα, και με σκορερ τον Μηνά έκαναν το 0-3.

Στο ξεκίνημα της "επανάληψης" ο Πανιώνιος ήταν ιδιαίτερα επιθετικός, απείλησε με τον Γροντή και τον Σταμάτη, αλλά δεν ήρθε το γρήγορο γκολ.

Στο 57' ο Γροντής έκανε ωραίο γυριστό σουτ, όμως μπλόκαρε ο Μπένκο, με τον Πανιώνιο να συνεχίζει να πιέζει. Στο 59' μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Δρίτσα, αυτός πλάσαρε, με αμυντικούς του Αγίου Νικολάου να διώχνουν την μπάλα πάνω στην γραμμή, πριν καταλλήξει στα δίχτυα.

Στο 67' ήταν η σειρά του Κοντοέ να απειλήσει, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να μπλοκάρει την κεφαλιά του αρχηγού του Πανιωνίου.

Εν συνεχεία, Δρίτσας, Γροντής, Κοντοές έφτασαν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, αλλά η τελική ενέργεια δεν ήταν σωστή, με αποτέλεσμα να μην έρχεται το γκολ.

Στο 89' ανατράπηκε ο Διονέλλης μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, με τον Γροντή να ευστοχεί και να γράφει το  τελικό1-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Σταματόπουλος, Λάμψιας, Ζάχι (46' Διονέλλης), Καραβίδας (65' Παπαδόπουλος), Κοντοές, Μπρέγκου (75' Μίχος), Γροντής, Δρίτσας, Σταμάτης (65' Αργυρίου), Λιούμης, Μούντριχας (46' Νταλακούρας).

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νίκος Σούργιας): Μπένκο, Δολαψάκης, Πλούσης, Πιθαρούλης, Τσανάι, Πάγια, Μαυρής, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης, Φουκαράκης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35