social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Εκδρομή» ο ΠΑΟ Ρουφ στην Ιεράπετρα, 5-0 την Αναγέννηση

«Εκδρομή» ο ΠΑΟ Ρουφ στην Ιεράπετρα, 5-0 την Αναγέννηση

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο ΠΑΟ Ρουφ την αναμέτρηση με την Αναγέννηση στην Ιεράπετρα και πήρε το «τρίποντο» χάρη στο οποίο «έπιασε» τον ΑΟΑΝ στην κορυφή του 7ου ομίλου!

Στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική, οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 5-0 της ουραγού ομάδας, με τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να αποτυπώνεται πλήρως στο «Μισεδάκειο». Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Μάντζιος στο 9ο λεπτό με κοντινό σουτ (0-1), ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 στο 22' με πλασέ. Στο 34ο λεπτό ήρθε ο Νιτσάκης να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3 με σουτ, για να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο της συνάντησης, όπου ο Φιλιμέγκας υπέγραψε τις θριαμβευτικές διαστάσεις που πήρε η επικράτηση της ομάδας του. Στο 83ο λεπτό με κοντινό πλασέ (0-4) και στο 91ο λεπτό με σουτ (0-5) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κλαμπατσέας, Σφακιανάκης-Κατσογιάννης (Ηρακλείου)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Κώστας Δεδελετάκης): Βασιλειάδης, Πυθαρούλης (68' λ.τρ. Κοκκινάκης), Χατζάκης, Ιωάννου, Μερκούρη, Πάντσιος, Φερμίνα, Μπρούτε, Βαρελάκης (46΄ Αχλάτης), Γρηγοράκης

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Παχατούρας, Βενάρδος, Χατζηλάμπρος, Οικονομόπουλος, Γκιοατά (78' Γκέγκα), Νατσιόπουλος, Νιτσάκης, Μπουντόπουλος (46' Φιλιμέγκας), Μάντζιος (66' Σιμάκος), Καλλέργης, Κατσούλης (66' Κουράφαλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35