social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ολλανδό εξτρέμ ο ΑΟ Πόρου!

Ολλανδό εξτρέμ ο ΑΟ Πόρου!

Ευρωπαϊκό... αέρα είχε η πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΑΟ Πόρου κατά την περίοδο του Ιανουαρίου!

Ο σύλλογος του Ηρακλείου Κρήτης απέκτησε τον Ολλανδό ακραίο επιθετικό Ρασίντ Μπράουν, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη φανέλα της Δόξας Δράμας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες της Σπάρτα Ρότερνταμ και έχει αγωνιστεί σε αρκετές ακόμη ομάδες από διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πλέον, θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Σκέντζου, ο οποίος προετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι της Κυριακής (16/1) με τον ΠΑΟ Ρουφ. Η ενημέρωση του ΑΟ Πόρου για την πρώτη προσθήκη του χειμώνα αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό Ρασίντ Μπράουν ο οποίος θ' αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας μας. Δεν πρόκειται για τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή που είχαμε προαναγγείλει και για τον οποίο εξελίξεις αναμένονται προσεχώς αλλά για τον έτερο συμπατριώτη του με τον οποίο επίσης υπήρχε ανοικτή γραμμή και θα φοράει τα μπλε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Με τον 28χρονο πρώην παίκτη της Δόξας Δράμας υπάρχει συμφωνία σε όλα και αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα (17/01) στο Ηράκλειο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Ρασίντ Μπράουν γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1993 στην Ολλανδία. Αγωνίζεται στο αριστερό 'φτερό' της επίθεσης, ενώ μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και ως επιθετικό χαφ. Έχει ύψος 1.70μ. και δεν είναι η πρώτη του παρουσία στην Ελλάδα καθώς έχει φορέσει τη φανέλα της Δόξας Δράμας στη Γ' Εθνική η οποία και ήταν η τελευταία του χρονικά ομάδα πριν συμφωνήσει με τον Πόρο. Με τους Μαυραετούς μέτρησε επτά συμμετοχές και ένα γκολ. Το μοναδικό τέρμα που σημείωσε περνώντας ως 'χρυσή' αλλαγή από τον πάγκο ήταν και τρίποντο για τους Δραμινούς καθώς με αυτό στο 90' πέρασαν νικηφόρα από τη Χρυσούπολη στις 12 Δεκεμβρίου 2021 απέναντι στον Νέστο (1-2).

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σπάρτα Ρότερνταμ φτανωντας μέχρι και την Κ19, συνέχισε στην Ολλανδία στην Αλμέρε Σίτι, ενώ για πρώτη φορά έφυγε από τη χώρα του για λογαριασμό της Μποτοσάνι και μετακομίζοντας στη Ρουμανία. Ακολουθως επέστρεψε στην Ολλανδία για την Εξέλσιορ για να πάρουν και ξανά μακριά από τη χώρα του συμφωνώντας με την Βαλμιέρα και ταξιδεύοντας στη Λετονία. Πριν έρθει στην Ελλάδα για τη Δόξα Δράμας είχε πέρασμα και από τη Σουηδία φορώντας τη φανέλα της Ασαρούμς».

 


Σχετικά άρθρα

ΠΑΟ Ρουφ: Με καλή ψυχολογία και χωρίς απουσίες

ΑΟ Χαϊδαριου - ΑΟ Υπάτου 1-0 [highlights]

Έκλεισε με καρέ το 2019 η Αρτάκη, 4-0 την ΑΕΚ Τρίπολης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35