social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Βόμβα» με τον Ολλανδό Λούμου ο Πόρος!

«Βόμβα» με τον Ολλανδό Λούμου ο Πόρος!

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου ανακοίνωσε ο ΑΟ Πόρου, φέρνοντας και δεύτερο Ολλανδό στις τάξεις του!

Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Τζερόεν Λούμου, ο οποίος έχει να επιδείξει παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της χώρας του, αλλά και της Τουρκίας, της Πορτογαλίας και της Ρουμανίας. Η ενημέρωση από τον σύλλογο του Ηρακλείου Κρήτης είναι αναλυτική και αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Πόρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει την απόκτηση του μεγάλου Ολλανδού μεσοεπιθετικού με τεράστιες παραστάσεις και βιογραφικό Τζερόεν Λούμου! Η μεταγραφική «βόμβα» πυροδοτήθηκε με τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή ν' απαντάει θετικά την Παρασκευή (14/01) στην πρόταση που του έγινε και να έρχεται στο τέλος της επόμενης εβδομάδας στο Ηράκλειο για να φορέσει τα "μπλε" και ν' αποτελέσει και επίσημα μέλος της ομάδας μας. Μια αναμφίβολα τεράστια επιτυχία της διοίκησης και του προέδρου Γιάννη Ασσαργιωτάκη ο οποίος χειρίστηκε με λεπτούς χειρισμούς την υπόθεση και φέρνει έναν ποδοσφαιριστή τεράστιου βεληνεκούς στο Ηράκλειο και στον Πόρο! Καλωσορίζουμε τον Τζερόεν στην οικογένεια του Πόρου και με τη βοήθειά του αλλά και με τη συνδρομή όλων των παιδιών θα ζήσουμε όμορφες ποδοσφαιρικές Κυριακές στα γήπεδα!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Τζερόεν Λούμου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, η καριέρα του και η μέχρι τώρα ποδοσφαιρική διαδρομή του μιλούν από μόνες τους! Με θητεία μεταξύ άλλων σε

Λουντογκόρετς, Χέρενφεεν, Πετρολούλ, Σαμσουνσπόρ και Σαμπουρτάλο, ενώ ήταν διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας Κ21. Γεννήθηκε στις 27 Μαίου 1995 στην Μπρέντα της Ολλανδίας και αγωνιζεται σε αρκετές θέσεις ως επιθετικό χαφ, δεξί εξτρέμ, ενώ μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης.

Έχει ποδοσφαιρικές παραστασεις από πολλές χώρες, περνώντας από Τουρκία, Ολλανδία, Ρουμανία, Πορτογαλία, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Κύπρος και η Ομόνοια Αραδίππου που αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία της Κύπρου! Μεταξύ άλλων έχει φορέσει τη φανέλα της Χέρενφεεν, της Λουντογκόρετς και της Αρούκα, έχοντας ένα ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35