social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λύτρωση Πανιωνίου στο τέλος, 2-0 την ΑΕ Νεάπολης!

Λύτρωση Πανιωνίου στο τέλος, 2-0 την ΑΕ Νεάπολης!

Τα... χρειάστηκε ο Πανιώνιος στην επιστροφή του στη δράση μετά από περίπου έναν μήνα, στο τέλος όμως λύγισε τη μαχητική ΑΕ Νεάπολης και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης!

Οι κυανέρυθροι επικράτησαν στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης με 2-0, χάρη σε δύο γκολ που σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Σε ένα χρονικό σημείο στο οποίο είχε αρχίσει να εμφανίζεται έντονα το ενδεχόμενο της «γκέλας», ο Γροντής με άψογη εκτέλεση φάουλ στο 83ο λεπτό έλυσε τον... γόρδιο δεσμό και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι εδραίωσαν τη νίκη τους στο 95ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Λιούμη μετά από απόκρουση του Γκογκόση σε πλασέ του Σταμάτη.

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον Πανιώνιο, ο οποίος πάντως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει «καθαρές» ευκαιρίες για γκολ. Από την άλλη, η ομάδα του Λασιθίου παρατάχθηκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, αδυνατώντας να απειλήσει την εστία του Καπούταγλη. Έφτασε κοντά στον βαθμό της ισοπαλίας, όμως δεν άντεξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα στην πίεση των γηπεδούχων.

Στις σημαντικότερες στιγμές του αγώνα καταγράφονται το δοκάρι στο γύρισμα του Κοντοέ στο 36ο λεπτό, η προσπάθεια του Σταμάτη στο 67ο λεπτό όπου η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, η απόκρουση του Γκογκόση στο κοντινό σουτ του Αργυρίου στο 84ο λεπτό και το δοκάρι του Σταμάτη σε κοντινό σουτ στο 89ο λεπτό.

Διαιτητές: Φωστέρης, Τσελεπίδης-Καστρινάκης (Ανατολικής Αττικής)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Λάμψιας (54' Γροντής), Ζάχι (46' Διονέλλης), Ζούλιας, Παντίδος (61' Γκίνο), Μπρέγκου, Σταμάτης, Δρίτσας (69' Αργυρίου), Λιούμης, Κοντοές, Μούντριχας

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Πέτρος Μαρινάκης): Γκογκόσης, Μότσο, Νάτος, Ζανταλής (87' Χατζιάι), Τσαταλπασίδης, Διαμαντάκης, Καρβελλάς (64' λ. τρ. Παγωνάκης), Βερούσι, Μπαρόνε, Ξυλούρης, Παράσχος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35