social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Επενδύει» με τον Πορτογάλο Μπαλντέ ο Πόρος!

«Επενδύει» με τον Πορτογάλο Μπαλντέ ο Πόρος!

Η τρίτη μεταγραφική κίνηση του ΑΟ Πόρου αποτελεί «επένδυση» σε νεαρό ποδοσφαιριστή με καταγωγή από την Αφρική και ποδοσφαιρική... ανατροφή στην Πορτογαλία!

Ο λόγος για τον 19χρονο Ουμάρο Μπαλντέ, ο οποίος ξεκίνησε τη διαδρομή του από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έγινε διεθνής με την U15 της ιβηρικής χώρας. Η ενημέρωση του κρητικού συλλόγου αναφέρει: «Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την τρίτη της μεταγραφική κίνηση για τη χειμερινή περίοδο μ' ένα... διαμάντι από την Αφρική με Πορτογαλικό διαβατήριο! Ο Α.Ο. Πόρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει την απόκτηση του Ουμάρο Μπαλντέ, επενδύοντας σ' ένα σπουδαίο ταλέντο! Σ' ένα ταλαντούχο δυναμικό μέσο με σπουδαία σωματικά προσόντα που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα αναμένεται την Πέμπτη (20/1) στο Ηράκλειο προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις και να ενσωματωθεί με την ομάδα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Ουμάρο Μπαλντέ γεννήθηκε στις 07 Οκτωβρίου 2002 στην Αφρική, διαθέτοντας όμως Πορτογαλικό διαβατήριο. Έχει ύψος 1.77μ. και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Η φυσική του θέση είναι κεντρικό χαφ, ενώ μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και ως επιθετικο αλλά και αμυντικό χαφ. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την ιστορική ομάδα της Πορτογαλίας να τον πουλάει στη Ρέιντζερς απ' όπου μετά την παρουσία του στη Σκωτία έμεινε ελεύθερος. Ο Πόρος μετά τις πολύ καλές συστάσεις που έλαβε απέκτησε τα δικαιώματά του κι έκανε δικό του τον νεαρό ποδοσφαιριστή που παράλληλα είναι διεθνής με την U15 της Πορτογαλίας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35