social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Ξυγκόρο ο Πανιώνιος, 1-0 τον Γιούχτα

Με Ξυγκόρο ο Πανιώνιος, 1-0 τον Γιούχτα

Επέστρεψε στις νίκες ο Πανιώνιος, μετά το «στραβοπάτημα» της περασμένης αγωνιστικής στα Χανιά, καθώς επικράτησε με 1-0 του Γιούχτα, σε αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου στον 7ο όμιλο.

Μάλιστα, χάρη σε αυτό το «τρίποντο» οι κυανέρυθροι ανέβηκαν στην κορυφή, αφού η αναμέτρηση του ΠΑΟ Ρουφ στη Νεάπολη Λασιθίου αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης και ο ΑΟΑΝ γνώρισε ήττα σοκ στην έδρα του από τον Αλμυρό Γαζίου. Το γκολ της επικράτησης για τον Ιστορικό σημείωσε ο Ξυγκόρος στο 56ο λεπτό με δυνατό, συρτό σουτ, έπειτα από φοβερή ατομική προσπάθεια και «πάτημα» της μπάλας από τον Αργυρίου (1-0). Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ψαρράς είχε σουτ στο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τους Κρητικούς, ενώ στο 37ο λεπτό ο δεύτερος βοηθός υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Λιούμη που σκόραρε, σε μία οριακή φάση. Να σημειωθεί, επίσης, ότι ο Γιούχτας ολοκλήρωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Νύκταρη στο 91ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές: Χατζηγιάννης, Πετρίδης-Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξυγκόρος, Γκαλίτσιος, Ζούλιας, Διονέλλης (79' Λάμψιας), Μπρέγκου, Γκίνο (84' Μίχος), Πίσπας, Αργυρίου (79' Μούντριχας), Γροντής, Λιούμης (74' Δρίτσας)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Άγγελος Κασσωτάκης): Κόλλιας, Ψαρράς (83' λ. τρ. Κόκκινος), Γελαδάρης, Τζανής, Λογοθέτης (92' Στακάκης), Κοντογιάννης, Πλουσής, Νύκταρης, Κατσικοκέρης, Μέμος (88' Κασσωτάκης), Τουγλής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35