social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα απώλεια για ΑΟΑΝ, 2-2 στο Ατσαλένιο

Νέα απώλεια για ΑΟΑΝ, 2-2 στο Ατσαλένιο

Σε... μπρα ντε φερ μεταξύ Πανιωνίου και ΠΑΟ Ρουφ εξελίσσεται η μάχη τίτλου στον 7ο όμιλο, αφού ο ΑΟΑΝ υπέστη τρίτη συνεχόμενη απώλεια βαθμών και έχασε σημαντικό έδαφος.

Η ομάδα του Αγ. Νικολάου έμεινε στο ισόπαλο 2-2 στο Ατσαλένιο, καταφέρνοντας μάλιστα να αποφύγει την ήττα στην τελευταία φάση του αγώνα με τον τοπικό ΠΟΑ!

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 33ο λεπτό με ψηλοκρεμαστό σουτ του Ολιβέιρα από θέση εκτός περιοχής (1-0), όμως στο 66ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μηνά, το οποίο υποδείχθηκε για χέρι του Λουμπάκη σε φάουλ του Παπαδόπουλου (1-1). Στο 72' οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, έπειτα από τις αποβολές των Λουμπάκη και Αυγουστάκη με δεύτερη κίτρινη. Οι πράσινοι, που ήταν ανώτεροι σε μεγάλη διάρκεια της αναμέτρησης, προηγήθηκαν εκ νέου στο 93ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Καϊμακαμούδης (2-1). Μάλιστα, στη φάση της υπόδειξης του πέναλτι, αποβλήθηκε από τον πάγκο με απευθείας κόκκινη για έντονες διαμαρτυρίες ο Παπαδόπουλος που είχε ήδη αντικατασταθεί. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με δυνατό, διαγώνιο σουτ του Χριστόπουλου στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων απέτρεψαν τα χειρότερα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2! Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε και ο Φουκαράκης με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Διαιτητές: Σταυρουλάκης, Βαρβαντάκης-Βλαχάκης (Ρεθύμνου)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Ανέστης Αναστασιάδης): Γιαγκιόζης, Λουμπάκης, Χαρίτος, Μπολάκης, Σαβουιδάκης, Χατζηανδρέου (28' λ.τρ. Τσιρούδης), Μεϊρέλες, Κερμενίδης (86' Σένκα), Ολιβέιρα (86' Νίκολι), Ρουμπάκης, Καϊμακαμούδης

ΑΟΑΝ (Νίκος Σουργιάς): Δερμιτζάκης, Δολαψάκης, Πιθαρούλης, Αυγουστάκης, Τσανάι, Φουκαράκης, Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος (87' Μ. Πάγια), Νοκάι (79' Χριστόπουλος, Κρίσταν (75' Τζιλάι).

(Ανταπόκριση: Μάνος Μαρκάκης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35