social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κηφισιά: Τεστ Covid-19 η αντρική ομάδα

Κηφισιά: Τεστ Covid-19 η αντρική ομάδα

Μέσω δελτίο τύπου η Κηφισιά έκανε γνωστό ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα κάνει τον έλεγχο-τεστ covid 19 ούτως ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση τους, μετά το θέμα που υπήρξε με τον προπονητή, Νίκο Κούστα, ο οποίος βρέθηκε θετικός.

Το δελτίο τύπου

Οι ποδοσφαιριστές παραμένουν σπίτια τους χωρίς συμπτώματα και αντίστοιχα ο προπονητής μας είναι σε καλή κατάσταση και αναρρώνει. Αν και οι κατευθύνσεις από την πολιτική προστασία και τον ΕΟΔΥ δεν μας αναγκάζουν, παρολαυτά εμείς προβαίνουνε στην εξέταση όλων όσων εμπλέκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ανδρικής μας ομάδας. Έτσι, αύριο όλοι θα υποβληθούν σε τεστ covid-19 για να διαπιστωθεί η κατάσταση τους στο Ιατρικό Κέντρο Mediton στο Γαλάτσι. Ευχαριστούμε τους αδερφους Πιτταρά Ανδρέα και Λευτέρη για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Στην συνέχεια η ομάδα θα μπεί και πάλι σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αρχής γενομένης την Πέμπτη, τον οποίο προληπτικά και υπεύθυνα διακόψαμε. Στο σημείο αυτό να σημειωθεί ότι όλες οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας πραγματοποιήθηκαν στο Ζηρίνειο και καμία στο προπονητικό γήπεδο της ομάδας μας.


Σχετικά άρθρα

Επαφή με Βασιλειάδη ο Βύζας Μεγάρων

Μπίλιος: Αν κερδίσουμε την άνοδο, πρέπει να αλλάξουμε πολλά στην Καλλιθέα

Ανακοίνωσε Κομνηνό ο Ιερόθεος

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35