social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταυριανός: «Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα επιστρέψουμε»

Σταυριανός: «Δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα επιστρέψουμε»

Ο Άγιος Ιερόθεος είναι μια από τις ομάδες που ξεχωρίζει με την παρουσία της τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Φέτος η ομάδα του Περιστερίου ξεκίνησε στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής μετρώντας τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικής (έχοντας κάνει και το ρεπο) 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Ασφαλώς, όλα αυτά δεν είναι στη σκέψη των ανθρώπων της ομάδας, καθώς, η πανδημία έχει φέρει μια πλήρη στασιμότητα στους "κιτρινόμαυρους" σε όλα τα επίπεδα.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή, των κιτρινόμαυρων, Ισίδωρο Σταυριανό, ο οποίος ωστόσο εξέφρασε την απαισιοδοξία του για την ενδεχόμενη επιστροφή στη δράση.

Αναλυτικά: «Δεν είμαι αισιόδοξος για την επιστροφή γιατί είμαστε σε μια αβεβαιότητα, ειδικά για το πρωτάθλημα που συμμετέχουμε σαν ομάδα. Δεν ασχολείται κανείς με την Γ' Εθνική και νομίζω ότι θα έπρεπε διότι ζουν πολλές οικογένειες από αυτό το πρωτάθλημα. Δυστυχώς δεν βλέπω φως στον ορίζοντα αφού υπάρχει μια τρομακτική στασιμότητα.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές μας συνεχίζουν τις ατομικές προπονήσεις, καθώς τους έχουμε μοιράσει προγράμματα έξι ημερών. Από τις 6 προπονήσεις, οι 4 αφορούν το αερόβιο κομμάτι και μέσω της τεχνολογίας έχουμε τη δυνατότητα να κρατάμε κάποια στατιστικά για να ελέγχουμε τους ποδοσφαιριστές. Επιπλέον, οι δυο από τις έξι προπονήσεις έχουν να κάνουν με τη δύναμη όπου επίσης και εκεί οι ποδοσφαιριστές μας ελέγχονται».

Στη συνέχεια σχολίασε την εκκίνηση που έχει πραγματοποίησε η ομάδα τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές λέγοντας:

«Το ξεκίνημα μας ήταν πάρα πολύ καλό. Είχαμε δυο υποχρεώσεις σε Κύπελλο Ελλάδας και ΕΠΣΑ όπου συνοδεύτηκαν με νίκες. Στο πρωτάθλημα δώσαμε τρια ματς κάνοντας και το ρεπό, έχοντας απολογισμό 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Το ξεκίνημα μας σαν ομάδα ήταν καλό, δυστυχώς όμως η πανδημία μας ανέκοψε και περιμένουμε».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35