social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσιρόπουλος: Ικανοποιημένος από την προσπάθεια-Θα πρωταγωνιστήσει ο Φωστήρας

Τσιρόπουλος: Ικανοποιημένος από την προσπάθεια-Θα πρωταγωνιστήσει ο Φωστήρας

Η Κορωνίδα Κοιλάδας το περασμένο Σάββατο έδωσε ένα δυνατό φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας αποσπώντας ισοπαλία 2-2 από τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Τσιρόπουλος είχε την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα από την εικόνα της ομάδας του μένοντας σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος.

Αυτό αποτυπώνεται και από τις δηλώσεις που παραχώρησε στο soccerlive.gr όπου και τονισε: "Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στην πίεση που άσκησε ο αντίπαλος. Τα καταφέραμε εν μέρει, όμως δεν μπορέσαμε να βγάλουμε τις ανάλογες αντεπιθέσεις. Βρεθήκαμε σε δυο στιγμες απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως δεν τελειώσαμε σωστά τις φάσεις. Φυσιολογικά χάναμε στο α' μέρος πάντως με 2-0 όμως ήταν δεδομένο ότι η πίεση του Φωστήρα δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί και στην επανάληψη. Στο β' μέρος πήραμε μέτρα στο γήπεδο, εφαρμόσαμε το παιχνίδι μας και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως διότι μετά από αρκετές εβδομάδες προετοιμασίας τα παιδιά ανταποκρίνονται".

Ερωτηθείς εάν θα γίνει νέα μεταγραφή από την ομάδα του, ο έμπειρος κόουτς είπε:

"Έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο"

Για την εικόνα που του προξένησε ο Φονέας, ο κ. Τσιρόπουλος δήλωσε:

"Μου άρεσε πολύ. Είναι μια οργανωμένη και πιεστική ομάδα. Έχει χημεία και θεωρώ ότι θα δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο και θα τερματίσει στις πρώτες θέσεις".

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι νεοφώτιστοι θα επιστρέψουν αύριο στις προπονήσεις το απόγευμα μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε από το τεχνικό επιτελείο.

Από εκεί και πέρα, το επόμενο φιλικό για την Κορωνίδα Κοιλάδας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 18.00 και αντίπαλος θα είναι ο Φοίνικας Επιδαύρου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35