social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κηφισιά: Προφορική συμφωνία με Θέο

Κηφισιά: Προφορική συμφωνία με Θέο

Στην Κηφισιά η φετινή σεζόν είναι -ορόσημο- αναφορικά με τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος των βορείων προαστίων.

Άλλωστε, με τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι από τη διοίκηση, ο στόχος είναι ξεκάθαρος και έχει να κάνει με την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αυτό το αποδεικνύουν στο σύλλογο σε κάθε ευκαιρία οι διοικούντες και απόδειξη αποτελεί η τελευταία σπουδαία μεταγραφική συμφωνία που βρίσκεται προ των πυλών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, το σωματείο από τα βόρεια προάστια έχει έρθει σε προφορική συμφωνια με τον Γιώργο Θέο.

Ο 29χρονος άσος που το τελευταίο εξάμηνο άνηκε στο δυναμικό του Φωστήρα προπονήθηκε σήμερα με τους κυανόλευκους και αυτό που απομένει για να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ μας είναι η ανακοίνωση της Κηφισιάς. Ασφαλώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει την ποιότητα να ανεβάσει το επίπεδο της Κηφισιάς αφού μπορεί να αγωνιστεί στα δυο άκρα της επίθεσης και πίσω από τον σέντερ φορ.

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Αγία Παρασκευή, Αίαντα Σαλαμίνας, ΑΕ Καλλονής, Φωκικό, Λεβαδειακό, Ολυμπιακό Βόλου, Λαμία, Κισσαμικό, Χανιά, Ιωνικό και Μαρκό.

Ασφαλώς το θέμα θεωρείται τυπικό, με τους ανθρώπους της Κηφισιάς να προσθέτουν στο έμψυχο δυναμικό ακόμη ένα πολύτιμο εργαλείο που θα συμβάλει τα μέγιστα ώστε η ομάδα να βγάζει ποιότητα στο δημιουργικό κομμάτι. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35