social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό στην Κοιλάδα για τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου

Βαθμό στην Κοιλάδα για τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου

Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο πρώτος αγώνας της Κορωνίδας στην Γ΄ Εθνική με τον Ατρόμητο

Χιλιομοδίου .   Η Κορωνίδα μέχρι το 30΄λεπτό παρουσιάστηκε νωθρή  σε σχέση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι μπήκαν πιο αποφασιστικοί και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ . Από το 30΄λεπτό η Κορωνίδα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε με την Κορωνίδα να αναζητά το γκολ της ισοφάρισης το οποίο πέτυχε στο 75΄λεπτό με τον Σαμαρά . Το τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι είχαν τουλάχιστον δύο ευκαιρίες να πετύχουν το γκολ της νίκης . Η πρώτη με σουτ του Παπαιωάννου με την μπάλα να αποκρούεται από το δοκάρι και την δεύτερη το τετ α τετ του Μπιτζή να διώχνει δύσκολα ο τερματοφύλακας .

Στο 10΄λεπτό σέντρα του Χουσελά από δεξιά , καρφωτή κεφαλιά του Μακρή από το σημείο του πέναλτι και η μπάλα στα δίχτυα του Αλευρά για να γίνει το 0-1.

Στο  24΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαιωάννου δεν ανησύχησε ο Διασινός που μπλόκαρε .

Στο 27΄λεπτό ο Χουσελάς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά , κεφαλιά του Μακρή μπλόκαρε ο Αλευράς.

Στο 30΄λεπτό σέντρα του Σαμαρά από αριστερά η μπάλα στον Α.Οψιμούλη που σούταρε από ευνοϊκή θέση άουτ.

Στο 32΄λεπτό μακρινό σουτ του Κιοσσέ η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Διασινού άουτ.

Στο 48΄λεπτό διαγώνιο σουτ του Χουσελά η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Αλευρά .

Στο 64΄λεπτό δυνατό σουτ του Μέξια η μπάλα πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αλευρά.

Στο 72΄λεπτό σέντρα του Σαμαρά από αριστερά πρόλαβε και μπλόκαρε μπροστά από τον Μέγα ο Διασινός.

Στο 75΄λεπτό η Κορωνίδα ισοφάρισε όταν ο Σαμαράς από αριστερά «χόρεψε» δύο αμυντικούς , την κατάλληλη στιγμή έφερε την μπάλα στο αριστερό που σούταρε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-1.

Στο 80΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να κάνει το 2-1 όταν μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ατρόμητου η μπάλα στρώθηκε στο ημικύκλιο της περιοχής στον Παπαιωάννου ο οποίος εξαπέλυσε ένα κεραυνό με την μπάλα να αποκρούεται από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Διασινού.

Στο 87΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για το Χιλιομόδι να πετύχει γκολ όταν ο Νέτο μπήκε από δεξιά και πλάσαρε τον Αλευρά για να φύγει η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.

Στο 89΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να κάνει το 2-1 όταν ο Μέγας με μπαλιά βρήκε τον Μπιτζή στην περιοχή , αυτός με αριστοτεχνική ενέργεια απέφυγε τον Φυσαράκη , βγήκε απέναντι από τον Διασινό , πλάσαρε για να διώξει δύσκολα ο τερματοφύλακας του Χιλιομοδίου .

Στο 91΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Κώστα Μπάζου από αριστερά έδιωξε δύσκολα μπροστά από τον Ι.Οψιμούλη ο Διασινός .

Στο 92΄λεπτό ο Σελλής κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή από τον Φυσαράκη .Το εκτέλεσε ο Παπαιωάννου για να μπλοκάρει ο Διασινός.

Κορωνίδα Κοιλάδας (ΘανάσηςΤσιρόπουλος) : Αλευράς. Λαζάρου , Σαμαράς, Ι.Οψιμούλης. Σελλής, Κιοσσές, Α.Οψιμούλης , ( 58΄Μέγας), I.Kala,( 58΄Κ.Μπάζος), Μπιτζής, Παπαιωάννου , Καμπιώτης ( 73΄Στ.Μπάζος).

Ατρόμητος Χιλιομοδίου (Σταύρος Τζαναβάρας) : Α.Διασινός, Γκουριώτης ( 57΄Μέξιας), Παινέσης  ( 92΄Μπινιώρης), Θεοδωρόπουλος, Φυσαράκης, Γκνζάλβεζ, Χουσελάς, (57΄Πάσχος), Στασινόπουλος, Μακρής, Νέτο, Στρατιδάκης ( 81΄Γκούμας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35