social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη για τον Παναρκαδικό 1-0 την Κορωνίδα Κοιλάδας

Νίκη για τον Παναρκαδικό 1-0 την Κορωνίδα Κοιλάδας

Με γκολ του Λυμπερόπουλου στις καθυστερήσεις ο Παναρκαδικός επικράτησε με 1-0 της Κορωνίδας Κοιλάδας.

 

Η ομάδα της Κορωνίδας με τις ευκαιρίες που έχασε θα έπρεπε να είχε φύγει με θρίαμβο από την Τρίπολη .

Το φίλμ του αγώνα.

 Στο 15΄λεπτό πολύ μεγάλη φάση όταν ο Μπιτζής με ωραία ενέργεια απέφυγε τον Νάνο , βγήκε απέναντι από τον Μπλατσιώτης και με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Στο 20΄λεπτό σέντρα του Ι.Οψιμούλη από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Μπιτζή ο οποίος αντί να πλασάρει αμέσως , προσπάθησε να κοντρολάρει την μπάλα η οποία του έφυγε άουτ.

Στο 22΄λεπτό σέντρα του Κ.Μπάζου από αριστερά , ο Μπιτζής μόνος απέναντι στην εστία έπιασε αδύναμη κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα.

Στο 30΄λεπτό σέντρα του Στ.Μπάζου από δεξιά στον Μπιτζή ο επιθετικός της Κορωνίδας φάνηκε να τον τραβάει ο Νάνος και να τον ρίχνει κάτω με τον διαιτητή να συνεχίζει τον αγώνα .

Στο 42΄λεπτό κάθετη του Ν.Λυμπερόπουλου στον Γεωργόπουλο αυτός από ευνοϊκή θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Αλευρά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και πίεσαν την Κορωνίδα μέχρι το 60΄λεπτό.

Στο 52΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα όταν ο Ι.Οψιμούλης με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Κ.Μπάζο αριστερά, αυτός με κεφαλιά τροφοδότησε τον Παπαιωάννου ο οποίος από το ημικύκλιο της περιοχής σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

Στο 55΄λεπτό δυνατό σουτ του Τόλου έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Αλευράς.

Στο 58΄λεπτό νέα μεγάλη φάση για την Κορωνίδα όταν ο Παπαιωάννου σέντραρε από αριστερά , η μπάλα αποκρούστηκε από αμυντικό , πήρε ύψος και έφτασε στον Σαμαρά στο πρώτο δοκάρι όπου έβγαλε παράλληλη σέντρα σε άδεια εστία ,όμως δεν υπήρχε επιθετικός να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 65΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα όταν μαγική σέντρα του Στ.Μπάζου από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Παπαϊωάννου οποίος σούταρε χαμηλά στην αριστερή γωνία με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 70΄λεπτό σέντρα του Ν.Λυμπερόπουλου από δεξιά η μπάλα στον Γεωργόπουλο που σούταρε για να φύγει η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Στο 80΄λεπτό νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να ανοίξει το σκορ όταν ο Α.Οψιμούλης έκοψε την μπάλα στον Ιλσι Κάλα στο σημείο του πέναλτι και μόνος του με τον τερματοφύλακα πλάσαρε για να διώξει σωτήρια με τα πόδια ο τερματοφύλακας.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα όταν δυνατό σουτ του Α.Οψιμούλη η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπλατσιώτη άουτ.

Στο 91΄λεπτό η ψυχρολουσία για την Κορωνίδα όταν ο Τόλιος έβγαλε παράλληλη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί πετάχτηκε ο Ν.Λυμπερόπουλος και με πλασέ έκανε το τελικό σκορ 1-0.

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Μπλατσιώτης , Δαύρος ,( 33΄Παπαλάμπρου),  Οικονόμου, ( 13΄Σωτηρόπουλος),  Τσέλος, Νάνος, Κοντογιαννόπουλος, ( 46΄Στρέμπας), Τσιώλης , Τόλος ,Γεωργόπουλος, Ν.Λυμπερόπουλος, Δ.Λυμπερόπουλος, ( 67΄Ζάχι).

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Θ.Τσιρόπουλος) : Αλευράς, Λαζάρου ,Σαμαράς, Ι.Οψιμούλης, Σελλής, Μέγας, ( 74΄Ιλσι Κάλα), Στ.Μπάζος,( 80΄Καράι),  Κιοσσές, ( 86΄Αν.Οψιμούλης) ,Μπιτζής, ( 74΄Καμπιώτης), Παπαιωάννου , Κ.Μπάζος.

Πηγή: sportermionida.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35