social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οικονόμου: «Σπουδαία η πορεία του Άρη Σκάλας για νεοφώτιστη ομάδα»

Οικονόμου: «Σπουδαία η πορεία του Άρη Σκάλας για νεοφώτιστη ομάδα»

Μια από τις ομάδες που έχει εντυπωσιάσει στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου είναι ο Άρης Σκάλας.

Το συγκρότημα του Κώστα Οικονομόυ, εάν εξαιρεθεί η ήττα από την Κηφισιά στην πρεμιέρα, έχει δείξει ότι μπαίνει στο «πνεύμα» της κατηγορίας. «Διπλό» στην έδρα του Φοίνικα Επιδαύρου ενώ μια εβδομάδα αργότερα, η σκληροτράχηλη ομάδα της Λακωνίας χτύπησε και στο Ναύπλιο επικρατώντας με 0-1 του ομώνυμου συλλόγου. Τελευταίο θετικό αποτέλεσμα το 2-2 με την πάντα υπολογίσιμη Ένωση Ερμιονίδας, γεγονός που αποδεικνύει ότι η δουλειά που γίνεται στους νεοφώτιστους δεν είναι τυχαία.

Πρωτεργάτης της επιτυχημένης πορείας των «πράσινων» είναι ο προπονητής Κώστας Οικονόμου που μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τα όσα έχουν συμβει στην ομάδα φέτος.

Αναλυτικά

-Πως θα επηρεάσει το Lockdown η διακοπή;

«Σίγουρα θα επηρεάσει πολύ αρνητικά όλες τις ομάδες νομίζω και οικονομικά και αγωνιστικά. Άλλωστε οι σύλλογοι είχαν βρει έναν ρυθμό και πάνω που πήγε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να γίνει ανταγωνιστικό και να υπάρχουν ωραία ματς, τώρα όλη αυτή η κατάσταση μας πηγαίνει πίσω. Όταν επανέλθει η όποια κανονικότητα θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν και να κάνουμε μια  μίνι προετοιμασία. Πρέπει πάλι να δουλέψουμε όπως πρέπει για να ανταποκριθούν τα παιδιά στις υποχρεώσεις των ομάδων».

-Είστε ευχαριστημένος από την μέχρι πορεία της ομάδας;

«Ναι πάρα πολύ. Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό ξεκίνημα. Εκεί στο πρώτο παιχνίδι είχαμε δύσκολη αποστολή κόντρα στην Κηφισιά και μοιραία χάσαμε. Από κει και πέρα κάτω από αντίξοες συνθήκες που είχαμε λόγω κρουσμάτων και τραυματισμών τα παιδιά νομίζω ότι έκαναν ιδανικό ξεκίνημα και πραγματοποιήσαμε αρκετά καλή πορεία για μία ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία χωρίς εμπειρία».

-Ποιος είναι ο στόχος σας;

«Ο στόχος είναι η παραμονή. Όσο πιο γρήγορα έλθει τόσο καλύτερα για όλους μας. Ο αρχικός βέβαια στόχος μας είναι ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο, κάτι που αποτελεί επιθυμία όλων όσων αγαπάμε και υπηρετούμε το άθλημα αυτό».

-Η Πολιτεία, κατά τη γνώμη σας, πήρε σωστή απόφαση και διέκοψε τα πρωταθλήματα;

 «Αυτό είναι δύσκολο να το απαντήσεις. Δηλαδή τι είναι σωστό και τι λάθος.  Νομίζω ότι πάνω από όλα προέχει η υγεία γιατί όταν δεν υπάρχουν οι σωστές συνθήκες νομίζω ότι ίσως είναι καλύτερα να σταματήσουν οι δραστηριότητες και να δοθεί βάρος στην υγεία».

-Τι να περιμένει ο κόσμος από τον Άρη Σκάλας από τη στιγμή που θα επιστρέψουμε σε αγωνιστική δράση;

«Ότι θα συνεχίσουμε από εκεί που έχουμε σταματήσει. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα προσπαθήσουμε να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και θα κάνουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται για να πετύχουμε το στόχο».

-Θεωρείς ότι το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων;

«Όχι σε καμία περίπτωση. Νομίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλές ανταγωνιστικές ομάδες. Σίγουρα τον πρώτο ρόλο ως προς την άνοδο τον έχουν οι ομάδες που είναι από την Αθήνα δίνοντας προβάδισμα στην Κηφισιά. Δείχνει ότι έχει ποιότητα, πήρε και το ντέρμπι με το Ρουφ αν δεν κάνω λάθος. Επίσης το Ρουφ διαθέτει καλή ομάδα, ενώ πάρα πολύ καλό σύνολο έχει και ο Ιερόθεος. Απ ‘όσο γνωρίζω οι υπόλοιπες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο δηλαδή δεν υπάρχει  μεγάλη διαφορά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πηγαίνουν οι αθηναϊκές ομάδες και θα κερδίζουν παντού. Παντού θα χαθούν βαθμοί».

-Μια ευχή για το τέλος…

«Εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα και να βρεθεί ο κόσμος κοντά στα γήπεδα γιατί όλοι έχουμε μεγάλη ανάγκη το ποδόσφαιρο και εύχομαι καλές γιορτές αν και είναι λίγο μακριά. Έτσι, βέβαια, όπως δείχνουν τα πράγματα νομίζω ότι από το νέο έτος θα προσφέρουμε όλοι στο αγαπημένο μας άθλημα».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35