social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πούτσι: Δύσκολη περίοδος για να έχει φιλοδοξίες ένας ποδοσφαιριστής

Πούτσι: Δύσκολη περίοδος για να έχει φιλοδοξίες ένας ποδοσφαιριστής

Ο Θοδωρής Πούτσι είναι ένας από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Γ' Εθνική έχοντας κάνει πρωταθλητισμό στις ομάδες που έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.

Πέρυσι από το β' εξάμηνο και έπειτα πρωταγωνίστησε στην κατηγορία με τη φανέλα της Θύελλας Καμαρίου, ενώ, στα τέλη του καλοκαιριού αποχώρησε από την Κυκλαδίτικη ομάδα για λογαριασμό του Φοίνικα Επιδαύρου που συμμετέχει στον 7ο όμιλο.

Ο πρώην άσος της Καλαμάτας που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής παραχώρησε μίνι συνέντευξη όπου εκθείασε τη διοίκηση του κ. Λαμπριανού, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία και οι ποδοσφαιριστές.

Αφού επικοινωνήσαμε με τον ικανότατο μεσοεπιθετικό, μας απάντησε αρχικά στην ερώτηση που του θέσαμε για την πορεία λέγοντας: ''Ο Φοίνικας Επιδαύρου είναι μια ομάδα που συμμετέχει για πρώτη φορά στην Γ' Εθνική. Θεωρώ ότι δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για να προετοιμαστεί δεδομένου ότι η Γ' Εθνική είναι μια σκληρή κατηγορία. Στην ομάδα επικρατεί καλό κλίμα και συνεργασία και νομίζω ότι όλο αυτό θα βοηθήσει όταν επιστρέψουμε να δουλέψουμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Λόγο της εμπειρίας χάσαμε κάποια παιχνίδια στις λεπτομέρειες αλλά πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα δενόμαστε περισσότερο και θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί''.

120292548_2741765292809997_1965900293713022154_o.jpg

Για το αν μπορεί ο Φοίνικας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας, ο Θοδωρής Πούτσι πρόσθεσε: "Θεωρώ ότι μπορεί αλλά πλέον με το δεύτερο lockdown είναι δύσκολο για όλους τους ποδοσφαιριστές και για όλα τα σωματεία να βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο είτε από ψυχολογικής είτε από ανταγωνιστικής άποψης. Θα δούμε πότε θα ξεκινήσουμε πρώτα και στη συνέχεια θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Όλα περιμένουμε με αγωνία καθημερινά ακούγοντας τους ειδικούς."

123208717_3029118460523005_6300876916440975008_o.jpg

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του Σώζων Λαμπριανού στην ομάδα υποστηρίζοντας: ''Η διοίκηση νομίζω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια με πρωτεργάτη τον πρόεδρο. Ο κ. Λαμπριανός κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μας παρέχει τα πάντα, τρέχει για όλα και είναι σωστός απέναντι μας και παθιασμένος με τον Φοίνικα".

Όσον αφορά τις φιλοδοξίες του, ο πρώην μέσος της Καλαμάτας, τόνισε: "Φιλοδοξίες πλέον δεν έχω. Με την κατάσταση που επικρατεί και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει δεν μπορεί κάποιος να έχει φιλοδοξίες. Για έναν ποδοσφαιριστή, σωματείο κτλ είναι πολύ δύσκολη αυτή η εποχή λόγω κορωνοϊού και σίγουρα η συνέχεια θα είναι πολύ πιο δύσκολη για όλους μας".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προηγούμενη ομάδα του την ΠΑΕ Σαντορίνης 2020 λέγοντας: "Η πιο οργανωμένη ομάδα που πέρασα μετά από τόσα ποδοσφαιρικά χρόνια ήταν η ΑΣ Σαντορίνης (Θύελλα Καμαρίου). Λειτουργούσαν όλα επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα. Αν και δεν παρέμεινα αρκετό καιρό, θεωρώ ότι άξιζε να βρίσκονταν η συγκεκριμένη ομάδα σε ανώτερη κατηγορία. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της διοίκησης που έχουν φτιάξει ένα σπουδαίο οικοδόμημα που αξίζει να φτάσει ψηλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35