social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιαταγανάκης: Ο Πανγυθεατικός σε ωθεί να δίνεις το 100% σε κάθε ματς

Γιαταγανάκης: Ο Πανγυθεατικός σε ωθεί να δίνεις το 100% σε κάθε ματς

Ο Πανγυθεατικός αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής καθώς έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του αυτές τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Μετρώντας 3 νίκες και 1 ήττα σε 4 ματς, η ομάδα από το Γύθειο δείχνει ότι ήρθε για να... μείνει αφού η διοίκηση δούλεψε σωστά το πλάνο του μεταγραφικού σχεδιασμού για να μπορέσει ο σύλλογος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. 

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις είναι ο Δημήτρης Γιαταγανάκης.

Ο νεαρός μπακ έχοντας μυηθεί στα μυστικά του αθλήματος από την σπουδαία ακαδημία του Ατρόμητου Αθηνών έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Κερατσίνι και Ιωνικό και σίγουρα αποτελεί ποδοσφαιριστή-πολυτέλεια για την ομάδα του Γυθείου. 

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε μαζί του όπου είχε την ευκαιρία να πει δυο λογια.

Αναλυτικά 

Έχετε πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία στον 7ο όμιλο. Που οφείλεται;

"Είμαστε μια ομάδα που συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία της Γ' Εθνικής,. Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια από τις 3 Αυγούστου, με πολλή δουλειά και όρεξη για να μπορέσουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το Λακωνικό ποδόσφαιρο και τον Πανγυθεατικό! Η μέχρι τώρα πορεία μας στα πρώτα 4 παιχνίδια είναι πολυ ικανοποιητική δεδομένου ότι είμαστε μια καινούρια ομάδα και μια ομάδα που κυνηγάει μια γρήγορη σωτηρία, κοιτάζοντας παιχνίδι με παιχνίδι"

Που μπορεί να φτάσει φέτος ο Πανγυθεατικός;

"Ο στόχος της ομάδας όπως είπα και πάνω είναι η γρήγορη σωτηρία, κοιτάζοντας ξεχωριστά κάθε παιχνίδι και παίρνοντας ό,τι καλύτερο μπορούμε απο αυτό. Ευελπιστούμε λοιπόν σε μια καλή πορεία εξασφαλίζοντας την παραμονή στην Γ' Εθνική".

126910318_374915353591220_5525258591865645198_n.jpg

Γιατί επέλεξες να σνεχίσεις την καριέρα του στη συγκεκριμένη ομάδα;

"Είναι η δεύτερη χρονιά μου στον Πανγυθεατικό και μπορώ να πω η επιλογή να συνεχίσω και φέτος ήταν πολυ εύκολη, καθώς από πέρυσι η διοίκηση και το κλίμα της ομάδας σε ωθούν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ευχαριστιέσαι πάνω απ'όλα αυτό που κάνεις".

Ένα σχόλιο για την προσπάθεια της διοίκησης;

"Η διοίκηση μέχρι στιγμής είναι άψογη απέναντι μας, μας παρέχει ό,τι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να έχει το μυαλό μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και τίποτα άλλο. Είναι δίπλα μας, μας στηρίζουν και μας πιστεύουν και αυτό μας δίνει ώθηση να δίνουμε τα μέγιστα για τον σύλλογο".

Πως κρίνεις το επίπεδο του 7ου ομίλου;

"Ο 7ος όμιλος που μετέχουμε είναι ένας άκρως ανταγωνιστικός και ενδιαφέρον όμιλος καθώς υπάρχουν πολύ ιστορικές ομάδες και οι ισορροπίες μεταξύ των ομάδων ειναι λεπτές, γεγονός που κάνει όλα τα παιχνίδια ανταγωνιστικά".

126925608_691262658428437_4545918379290764702_n.jpg

Τι φιλοδοξίες έχεις;

"Οι φιλοδοξίες μου είναι να είμαι υγιής και ταπεινός σ'αυτό που κάνω, να συνεχίσω να βελτιώνομαι καθημερινά μέσω σκληρής δουλειάς και αν μου δωθεί η ευκαιρία να καταφέρω να αγωνιστώ και σε μεγαλύτερες κατηγορίες".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35