social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαφταρίδης: Δεν υπάρχει... ταβάνι στον ΠΑΟ Ρουφ

Τσαφταρίδης: Δεν υπάρχει... ταβάνι στον ΠΑΟ Ρουφ

Αποτέλεσε ένα από τα μεταγραφικά μπαμ του καλοκαιριού για τον ΠΑΟ Ρουφ αφού προέρχονται από ανώτερη κατηγορία δεδομένου ότι φορούσε τη φανέλα του Αιγάλεω.

Άλλωστε όταν μιλάμε για τον Γιώργο Τσαφταρίδη που έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα Γ' Εθνικής με την Παναχαϊκή και με το Αιγάλεω, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει τις απαιτούμενες παραστάσεις.

Ο 30χρονος ακραίος μπακ-χαφ μέχρι στιγμής όχι απλά έχει πείσει τους ανθρώπους της ομάδας αλλά δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει την Αούστρια στη δύσκολη συνέχεια που την περιμένει στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου στην Γ' Εθνική.

Ο ίδιος μίλησε για το λόγο που επέλεξε τον ΠΑΟ Ρουφ, τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τις φιλοδοξίες του.

Αναλυτικά

-Γιατί επέλεξες τον ΠΑΟ Ρουφ;

"Αρχικά η δυναμική του συλλόγου έπαιξε καθοριστικό ρόλο όπως επίσης και το γεγονός ότι υπάρχει μια σοβαρή διοίκηση που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Παράλληλα, οι υψηλοί στόχοι και το πλάνο που μου ανέλυσαν οι άνθρωποι της ομάδας έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου".

-Που μπορεί να φτάσει η ομάδα σας;

"Νομίζω ότι οποιοδήποτε μέλος βρίσκεται στον ΠΑΟ Ρουφ, αντιλαμβάνεται ότι σε αυτή την ομάδα δεν υπάρχει... ταβάνι. Κάθε μέρα που περνάει, κάθε εβδομάδα, στόχος αποτελεί η νίκη είτε αυτό είναι προπόνηση είτε αγώνας. Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε Κυριακή και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Δουλεύουμε με συγκεκριμένο πλάνο και στόχος αποτελεί να βελτιωνόμαστε για να δικαιώνουμε όσους μας πίστεψαν".

127092218_825157874995232_3717537949123217892_n.jpg

-Πως κρίνεις το ξεκίνημα σας;

"Τηρουμένων των αναλογιών νομίζω ότι τα έχουμε πάει καλά. Έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς όπως με την Κηφισιά και τον Ερμή Μελιγούς όμως νομίζω ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όποτε συμβεί αυτό, θα καλύψουμε το... χαμένο έδαφος".

-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

"Σε όποια ομάδα και εάν αγωνίζομαι προσπαθώ να δίνω το 100% και να ειμαι επαγγελματίας. Από εκεί και πέρα, θέλω να βοηθήσω και να βοηθηθώ από την ομάδα και νομίζω ότι οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες για να συμβεί αυτό". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35