social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρίτσας: «Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε»

Πρίτσας: «Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε»

Η Κηφισιά φέτος έχει κατορθώσει να ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν ωστόσο ο... αόρατος εχθρός που ακούει στο όνομα "κορωνοϊός" δεν επέτρεψε στο συγκρότημα του Νίκου Κούστα να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του.

Έχοντας το απόλυτο των νικών μετά τα πρώτα 4 ματς, οι "κυανόλευκοι" επιβεβαίωσαν τις προβλέπεις που τους χαρακτήριζαν ως το απόλυτο φαβορί του 7ου ομίλου για την πρώτη θέση.

Όλα αυτά ασφαλώς γράφτηκαν και ακούστηκαν πριν ξεκινήσει η σεζόν βάση της οργανωμένης δουλειάς που έγινε στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Πάντως, για να... έδενε το... γλυκό θα έπρεπε στο ρόστερ της Κηφισιάς να υπήρχαν και ποδοσφαιριστές που θα αποτελούσαν τον κορμό της ομάδας.

Ένας από αυτούς φυσικά είναι ο Παναγιώτης Πρίτσας. Ο σπουδαίος μέσος με κύρια χαρακτηριστικά την αντίληψη του παιχνιδιού, την άριστη τεχνική κατάρτιση και τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε όλες τρις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ήταν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας στα πρώτα ματς έχοντας εξαιρετική παρουσία.

Όντας από... μωρό παιδί στην ακαδημία της Κηφισιάς, ο Πρίτσας δικαιώνει όλους εκείνους που πίστεψαν στο ταλέντο του, αφού μιλάμε για ένα... ακατέργαστο διαμάντι που εργάστηκε σκληρά και πλέον βρίσκεται σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, όντας από τους πιο ολοκληρωμένους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας στη θέση που αγωνίζεται.

Η ιστοσελίδας μας επικοινώνησε με τον 21χρονο μέσο όπου παραχώρησε μια μίνι συνέντευξη για όσα βιώνουμε φέτος σε ποδόσφαιρο και Γ' Εθνικη.

DSC_0401.jpg

Αναλυτικά

Πως αισθάνεσαι που αγωνίζεσαι στην ομάδα που ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο ως βασικός;

«Αποτελει μεγάλη μου χαρα το γεγονός οτι ειμαι μέλος της πρώτης ομάδας της Κηφισιας. Ήρθα στην ομάδα 12 χρόνων και ουσιαστικά μεγάλωσα σε αυτή την οικογένεια. Μου έδωσε αξίες, με καλλιέργησε και παντα στόχος μου ηταν να παίξω όσο το δυνατόν νωρίτερα στην αντρική ομάδα. Χαίρομαι πολυ που ειμαι μέλος της τα τελευταία 4 χρόνια».

Πιστεύεις ότι η Κηφισιά είναι άτυχη που σε μια τόσο καλή αγωνιστική σεζόν για το σύλλογο, σταμάτησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις;

«Είμαστε αδιαφιλονίκητα “το φαβορί” του ομίλου, παρουσιάσαμε μια πολυ όμορφη εικόνα που ηταν αποτέλεσμα σκληρής ομαδικής δουλειάς. Σιγουρα είμαστε άτυχοι για τη διακοπή του πρωταθλήματος αλλα οφείλουμε να κάνουμε υπομονή και να υπακούσουμε τις οδηγίες των ειδικών καθώς η υγεια ολων πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα. Οφείλουμε όμως να μην επαναπαυθούμε καθώς καλώς εχόντων των πραγμάτων με την επανέναρξη θα πρέπει να παρουσιάσουμε το ίδιο καλό πρόσωπο»

Ένα σχόλιο για την προσπάθεια της διοίκησης;

«Η φιλοδοξία μου ειναι να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο που μπορω χωρίς να μείνω πίσω στις σπουδές μου».

DSC_0371.jpg

Η ομάδα δείχνει ότι έχει αλλάξει επίπεδο. Το σχολιο σου..

«Η ομάδα δουλευει με ενα εντυπωσιακό πλάνο για τα δεδομένα της κατηγορίας το οποίο είναι προϊόν της σκληρής δουλειές του coach Νίκου Κουστα, του κυρίου Στέφανου Κοτσόλη, του κυρίου Λευτέρη Μυλωνη και του ιδιαίτερα καταρτισμένου τεχνικού τιμ. Η διοίκηση στήριξε με τον πλέον κατάλληλο τρόπο το πλάνο και απλα χαίρεσαι να πηγαίνεις στην προπόνηση και να λες με περηφάνια πως εισαι μέλος της ομάδας της Κηφισιάς. Φυσικά το κλίμα ειναι εξίσου εξαιρετικό καθώς είμαστε όλοι μια παρέα και εχουμε θέσει έναν κοινό στόχο, την άνοδο, κατι που θα αποτελέσει σημείο σταθμό στην ιστορία της ομάδας και γενικότερα στον αθλητισμό των βόρειων Προαστείων».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35