social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σαμπατάκος: Η πανδημία μας... χάλασε τα σχέδια

Σαμπατάκος: Η πανδημία μας... χάλασε τα σχέδια

Ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται φέτος στον 7ο όμιλο είναι ο Γιώργος Σαμπατάκος.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με τις εμφανίσεις του στην Γ' Εθνική, με την ομάδα του Πανγυθεατικού να αισθάνεται ευλογημένη που τον έχει στο δυναμικό της.

Ο ικανότατος άσος που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και με τη φανέλα της Σπάρτης πέρυσι, παραχώρησε δηλώσεις στο soccerlive.gr όπου αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας και σε πολλά άλλα ζητήματα.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Σαμπατάκος για την πορεία του Πανγυθεατικού: "Η φετινή χρονιά ξεκίνησε καλά για εμάς. Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, είχαμε πολύ καλό κλίμα και πάνω απ' όλα πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Με την διοίκηση κοντά μας κάθε λεπτό τα πάντα κύλησαν ομαλά". Αυτά ήταν τα λόγια που τόνισε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια τα εξής: "Δυστυχώς η πανδημία άλλαξε τα σχέδια μας αλλά η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό".

Στον επίλογο του αναφέρθηκε στον 7ο όμιλο υποστηρίζοντας: "Σε ένα δύσκολο όμιλο σταθήκαμε πολύ καλά και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά είναι ντέρμπι. Ο Πανγυθεατικός κοιτάζει κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και βήμα βήμα κυνηγάει το καλύτερο". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35