social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σρέσκοβιτς: «Έχει μεγάλη προοπτική ο Αιολικός!»

Σρέσκοβιτς: «Έχει μεγάλη προοπτική ο Αιολικός!»

Ο Νέναντ Σρέσκοβιτς είναι και επίσημα παίκτης του Αιολικού έως το 2024, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με την ομάδα της Μυτιλήνης και στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση των Μυτιληνιών ανοίγει την καρδιά του στο «SL», απαντώντας σε όλα όσα τον αφορούν ως ποδοσφαιριστή, αλλά και ως οικογενειάρχη.

  • Πώς νιώθεις μετά τη συμφωνία με τον Αιολικό; 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο συμβόλαιο.»

  • Ποιος ήταν ο κύριος λόγος που αποφάσισες να ανανεώσεις τη συνεργασία σου με τον Αιολικό ως το 2024; 

«Ο λόγος που αποφάσισα να επεκτείνω τη συνεργασία μου με τον Αιολικό είναι ότι αναγνωρίζω την μεγάλη προοπτική που έχει το κλαμπ, τις φιλοδοξίες να εξελιχθεί ως ομάδα σε κάθε τομέα και να παλέψει για μια θέση σε ανώτερες κατηγορίες.»

  • Έχεις αγωνιστεί στην καριέρα σου, πέρα από τη Σερβία, σε Ολλανδία, Νορβηγία, Σλοβενία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, τις περισσότερες φορές σε ομάδες της Α' Κατηγορίας. Βρήκες κάτι τόσο σπουδαίο στο νησί, που σε έκανε να γίνεις... μόνιμος κάτοικος Μυτιλήνης;

«Ναι, είναι αλήθεια. Έχω αγωνιστεί σε διαφορετικές χώρες, όπως και στην Ελλάδα. Εδώ στη Μυτιλήνη όμως, συνάντησα αρκετούς καλούς ανθρώπους. Οι Έλληνες, πέρα από φιλικοί, είναι αρκετοί ζεστοί ως άνθρωποι και γνωρίζουν πώς να αποδειχθούν καλοί οικοδεσπότες. Υπάρχει πολύ μεγάλη ομοιότητα μεταξύ των Σέρβων και των Ελλήνων. Είμαστε επίσης Ορθόδοξα αδέρφια. Ήταν κι αυτός ένας από τους λόγους που με έκανε να πω το ναι και να ανανεώσω για τα επόμενα τρία χρόνια.»

  • Πιστεύεις ότι αυτή η περίεργη χρονιά θα ολοκληρωθεί με επιτυχία;

«Τόσο πέρυσι όσο και φέτος ήταν δύο πολύ περίεργες σεζόν, εξαιτίας της πανδημίας Covid-19. Πέρυσι δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά στον Ασπρόπυργο. Φέτος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στην Ελλάδα, η σεζόν θα συνεχιστεί. Θα είναι δύσκολο για όλους και θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη μάχη. Έτσι κι αλλιώς όμως, τίποτα στη ζωή δεν σου χαρίζεται εύκολα. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα για να προετοιμαστούμε ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.»

  • Είναι για σένα μια έξτρα πρόκληση, βάσει της σπουδαίας καριέρας σου, να παίξεις ξανά σε υψηλότερο επίπεδο;

«Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι υπό τέτοιες συνθήκες. Στη διάρκεια της προετοιμασίας για το ξεκίνημα της σεζόν, διακόψαμε για δύο εβδομάδες τις προπονήσεις λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στο νησί με τον κορονοϊό. Πάνω που αρχίσαμε να βρίσκουμε ρυθμό ως ομάδα στην προπόνηση, υπήρξε και νέα διακοπή. Θα αναφερθώ σε όλη την ομάδα, όχι μόνο ατομικά. Έχουμε τεράστιο ταλέντο και πιστεύω ότι χάρη στο κίνητρο που έχουν όλα τα παιδιά, αλλά και την πειθαρχία μας ως αγωνιστικό σύνολο, μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και να πετύχουμε στο τέλος τον στόχο μας, να ανεβάσουμε τον Αιολικό κατηγορία. Αρκεί να έχουμε όλοι μας την υγεία μας, να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς, αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή.»

  • Στον επίλογο της επίσημης ανακοίνωσης του Αιολικού, υπήρχε η φράση «Νέναντ, εδώ είναι το σπίτι σου!». Νιώθεις κάπως έτσι κι εσύ; Θα φέρεις και την οικογένεια αυτή τη φορά στο νησί;

«Θα έρθει σίγουρα και η οικογένεια μαζί μου στη Λέσβο. Για λίγο καιρό τουλάχιστον. Το αν θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας στην Ελλάδα, είναι κάτι που δεν το έχουμε συζητήσει ακόμα.»

  • Ως ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαίες εμπειρίες στο χώρο του ποδοσφαίρου, θα έχεις πολλά να πεις για τους παράγοντες των ομάδων, όπου αγωνίστηκες. Ποια είναι η γνώμη σου για τον πρόεδρο του Αιολικού, Τζιμ Αντωνάκα;

«Ο κ. Τζιμ Αντωνάκας είναι ένας από τους καλύτερους, που έχω συνεργαστεί στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Πολύ καλός άνθρωπος. Ειλικρινά,  το ξέρετε κι εσείς, ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες στο ποδόσφαιρο που κοιτάζουν πώς να σε ξεγελάσουν και δεν ντρέπονται καν γι' αυτό. Είναι περήφανοι που σε εξαπατούν. Ο κ. Τζιμ Αντωνάκας έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος που τιμάει το λόγο του. Έχει όραμα και φιλοδοξίες. Είναι πραγματικός θησαυρός για το νησί και πιστεύω ότι ο Αιολικός μόνο να εξελιχθεί μπορεί με εκείνον στο τιμόνι της ομάδας.»

  • Θα ήθελες να στείλεις και ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους της ομάδας;

«Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι θα παλέψουμε, θα δώσουμε τα πάντα σε κάθε στιγμή, ώστε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά όλων και να κερδίσουμε την άνοδο. Εύχομαι σε όλους τους φίλους του Αιολικού να είναι υγιείς και μακάρι σύντομα να μπορέσουμε να τους έχουμε μαζί μας στο γήπεδο, στις κερκίδες. Τους εύχομαι τα καλύτερα από τον Θεό.»

Πηγή: sportlesvos.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35