social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπασπύρου: «Μετά από πολλά χρόνια θα διηγούμαστε γι αυτή την εφιαλτική χρονιά»

Παπασπύρου: «Μετά από πολλά χρόνια θα διηγούμαστε γι αυτή την εφιαλτική χρονιά»

Ανέλαβε τον Αιολικό μετά την ισοπαλία με την ήττα από τον Αστέρα Βάρης προκειμένου να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα και κυρίως την ψυχολογία στις τάξεις του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπασπύρου που εν μέρει το κατάφερε και αυτό φάνηκε από το διπλό που έκανε ο σύλλογος του Βορειοανατολικού Αιγαίου στο Κερατσίνι επί της ομώνυμης ομάδας.

Ο Βοιωτός κόουτς δεν δίστασε να παραχωρεί τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον ιστορικό σύλλογο λέγοντας:

"Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Ήμουν μόλις δυο ημέρες στην ομάδα και μπορέσαμε να πετύχουμε το στόχο που είχαμε θέσει στο ματς με το Κερατσίνι. Ήταν δεδομένο ότι δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα ως προς τον τρόπο και τη φιλοσοφία που θέλω να παίζουμε. Απλώς είπα στους ποδοσφαιριστές οτι επειδη είναι εξαιρετικές μονάδες, τους αδικούσαν τα τελευταία αποτελέσματα και προσπάθησα το διήμερο αυτό να τους ανεβάσω την ψυχολογία. Παρουσιάσουμε ένα σοβαρό και πειθαρχημένο πρόσωπο, καταφέραμε να προηγηθούμε στο α' ημίχρονο. Στην επανάληψη επειδή γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος διαθέτει υψηλά κορμιά, καταφέραμε και αντεπεξήλθαμε στο τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, στις σέντρες και στις στατικές φάσεις και καταφέραμε στο τέλος να πετύχουμε μια σπουδαία νίκη που μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια''.

Αναφερόμενος στις εντυπώσεις που έχει από τη νέα του ομάδα, ο κ. Παπασπύρου είπε:

''Είναι πολύ θετικές. Υπάρχουν άνθρωποι στο διοικητικό συμβούλιο με πρώτο τον κ. Αντώνακα που έχουν μεγάλη διάθεση ώστε να ανεβάσουν τον Αιολικό στην επόμενη κατηγορία. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το σύλλογο και νομίζω ότι το ρόστερ αποτελείται από καλούς ποδοσφαιριστές.Δυστυχώς το θέμα με τον κορωνοϊό δεν μας αφήνει να συνεχίσουμε και από την Παρασκευή σταμάτησαν οι προπονήσεις''.

Αφού ρωτήσαμε τον έμπειρο προπονητή για το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, λάβαμε την εξής απάντηση 

''Είναι ένα μεγάλο αίνιγμα αυτό και το θέμα είναι ο επαγγελματισμός του κάθε ποδοσφαιριστή όπως και ο τρόπος οι ομάδες που θα κοιτάξουν να δουλέψουν. Σίγουρα όταν θα μας δώσουν το "οκ" για να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις, θα παίξει μεγάλο ρόλο κατά πόσο η κάθε ομάδα θα μπορέσει να δουλέψει πολύ καλά το μικρό διάστημα που έχει μπροστά της για την έναρξη του πρωταθλήματος".

Στον επίλογο του έστειλε το εξής μήνυμα στον κόσμο

"Μένουμε σπίτια μας. Υπομονή και μετά από πολλά χρόνια θα έχουμε να διηγούμαστε ότι το 2020 ήταν ο πιο εφιαλτικός χρόνος".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35