social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φωτόπουλος: Πολλή ποιότητα ο Πανελευσινιακός, θα παίξουμε χωρίς άγχος!

Φωτόπουλος: Πολλή ποιότητα ο Πανελευσινιακός, θα παίξουμε χωρίς άγχος!

Η περσινή σεζόν «σημαδεύτηκε» -μεταξύ άλλων- από τον υποβιβασμό του ΠΑΟ Βάρδας στα τοπικά πρωταθλήματα μετά από πολλά συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στη Γ' Εθνική.

Η κλήρωση της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο, είχε... γεύση εθνικών κατηγοριών για τους πράσινους, που αύριο (21/9) το απόγευμα θα υποδεχθούν τον Πανελευσινιακό στο «Γρ. Καλάκος», σε νοκ άουτ αναμέτρηση για την πρόκριση στην... πέμπτη φάση του θεσμού! Ο Ηλίας Φωτόπουλος, έχοντας επιστρέψει σε έναν πάγκο που γνωρίζει καλά, μιλάει στο Soccerlive για το αυριανό ματς, αλλά και για την επιδίωξη του Παμβουπρασιακού στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ηλείας. «Είναι ένα παιχνίδι με μία από τις καλύτερες ομάδες της Γ' Εθνικής! Ο Πανελευσινιακός έχει πολλή ποιότητα και -δεν το συζητάμε ότι- είναι το φαβορί του ζευγαριού. Δεν έχουμε άγχος, θα κοιτάξουμε να μπούμε μέσα δυνατά, να το χαρούμε, να το ευχαριστηθούμε και να διεκδικήσουμε όποιες πιθανότητες έχουμε» σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Είναι ο δωδέκατος παίκτης μας, μας βοηθάει πολύ! Εύχομαι και ελπίζω να έρθει να μας στηρίξει και θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο που θα παίξουν οι δύο ομάδες θα τον ανταμείψει».

Όσο για την προσπάθεια του ΠΑΟ Βάρδας στο πρωτάθλημα, ο Ηλ. Φωτόπουλος υπογράμμισε: «Η ομάδα δεν έχει αλλάξει σε τίποτα, όσον αφορά τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία της όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος είναι το πρωτάθλημα και η επάνοδος στη Γ' Εθνική. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε και αυτό τον στόχο θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε: να επιστρέψουμε στις εθνικές κατηγορίες».

 


Σχετικά άρθρα

Συντετριμμένοι στον Πανελευσινιακό με το θάνατο του Χρήστου Γιαλιά

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανελευσινιακό 2-0 τη Θύελλα Ραφήνας

Κύπελλο Ελλάδος: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35