social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύσκολη πρόκριση για Πανελευσινιακό, 2-0 τον ΠΑΟ Βάρδας

Δύσκολη πρόκριση για Πανελευσινιακό, 2-0 τον ΠΑΟ Βάρδας

Τα βρήκε... σκούρα στο «Γρ. Καλάκος» ο Πανελευσινιακός, στο φινάλε ωστόσο απέφυγε τα χειρότερα και πήρε την πρόκριση απέναντι στον τοπικό ΠΑΟ Βάρδας, του οποίου επικράτησε με 2-0 χάρη σε δύο γκολ λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης!

Πλεον, οι «σταχυοφόροι», ως ευνοούμενοι της κλήρωσης που έγινε χθες (20/9) στα γραφεία της ΕΠΟ (Πάρκο Γουδή), περνούν τόσο από την τρίτη όσο και από την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς αγώνα, για να βρεθούν στην πέμπτη φάση! Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έμειναν με τις πολύ καλές εντυπώσεις που δημιούργησαν, κοιτάζοντας στα... μάτια έναν αντίπαλο υψηλής δυναμικότητας και από μεγαλύτερη κατηγορία. 

Το παιχνίδι με τους πράσινους αποδείχθηκε εξαιρετικά απαιτητικό για τους κυανόλευκους, αν σκεφτεί κανείς ότι έπρεπε να μπει το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο για να γνωρίσουν τη λύτρωση! Μέχρι εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι κατάφερναν να αντεπεξέρχονται με πολύ καλή τακτική προσέγγιση του αντιπάλου, στον οποίο δεν επέτρεψαν να δημιουργήσει φάσεις με αξιώσεις. Όλα αυτά μέχρι το 83ο λεπτό: σε εκείνο το σημείο ο Κακοσίμος, που είχε έρθει από τον πάγκο, άνοιξε το σκορ με πλασέ (0-1) σε αντεπίθεση και μετά από γύρισμα του Μακρυγιάννη. Στο 89ο λεπτό ο Κρητικός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τον Πανελευσινιακό.

Διαιτητές: Βαρτσάκης, Αντωνόπουλος-Σόβολος (Λακωνίας)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Τσεκούρας, Μυλαδόπουλος, Διονυσόπουλος, Περ. Πολίτης, Παπασπηλιόπουλος, Γ. Πολίτης (82' Κοντάνας), Μαρκόπουλος, Αντωνόπουλος, Μικελάτος, Λαθύρης (75' Παλούμπης), Πλαστουργός

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος): Γκλώτσος, Μουστάκης (75' Σαβουιδάκης), Αρναούτογλου, Συριόπουλος, Λάμπρου, Μαρής (75' Κατίδης), Μίσκου (65' Κακοσίμος), Μπούσης, Κρητικός, Καψής (46' Μακρυγιάννης), Γεμιστός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35