social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απάντηση Αυγενάκη στην ΕΠΟ - «Ώρα να λειτουργήσουν υπεύθυνα»

Απάντηση Αυγενάκη στην ΕΠΟ - «Ώρα να λειτουργήσουν υπεύθυνα»

Στο επικοινωνιακό πεδίο έχει μεταφερθεί, πλέον, η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Πολιτεία και ΕΠΟ με σημείο τριβής τις αγωνιστικές κυρώσεις που προβλέπει ο Αθλητικός Νόμος εις βάρος όσων ερασιτεχνικών σωματείων δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Μετά τη σημερινή (6/10) ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε τη δική του απάντηση μέσω Twitter, κάνοντας λόγο για «κραυγές και ασυναρτησίες» και καλώντας την απέναντι πλευρά να λειτουργήσει υπεύθυνα.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού έγραψε στον λογαριασμό του: «Μετά 35 μέρες παραδέχεται η ΕΠΟ ότι τα ενεργά σωματεία είναι 2.585 (όχι 4.550 που ψευδώς έλεγαν σε FIFA/UEFA) και το 87,5% ήρθε στο Μητρώο αγκαλιάζοντας τη διαφάνεια και την τάξη. Κατά τ' άλλα, κραυγές και ασυναρτησίες. Ποιος φοβάται τα νόμιμα στη Δημοκρατία; Από 'φόβο και νομοθετικό καταναγκασμό' ο κ. Μπαλτάκος ζήτησε επίσημα (28/07) και δώσαμε 'σύντομη παράταση ως προς προθεσμία εγγραφής στο Μητρώο'; Από 'φόβο και νομοθετικό καταναγκασμό' προσήλθε στην 4μερή συνάντηση (02/09) με FIFA/UEFA; Ώρα πλέον να λειτουργήσουν υπεύθυνα και στην ΕΠΟ».

 


Σχετικά άρθρα

Γ' Εθνική 2022-23: Τα επόμενα βήματα προς την έναρξη

Πρωτάθλημα τέλος, Κύπελλο ίσως στο τοπικό!

Αυγενάκης στον ΑΝΤ1: «Με ικανοποιεί που για πρώτη φορά θα γίνουν εκλογές με διαφάνεια»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35