social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαματθαιάκης: Πάμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο και ιστορικό!

Παπαματθαιάκης: Πάμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο και ιστορικό!

Έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα στο Κύπελλο Ελλάδος είναι η ομάδα του Αλμυρού, που θα υποδεχθεί την Τετάρτη (12/10) τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης.

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης θα καθοδηγήσει το σύνολό του απέναντι σε έναν σύλλογο, τον οποίο υπηρέτησε για μία τριετία ως ποδοσφαιριστής και σημειώνει στο Soccerlive πως, εξ αυτού του λόγου, τα συναισθήματα είναι ιδιαίτερα. Προσθέτει, ωστόσο, ότι για τον Αλμυρό είναι μία ευκαιρία να πετύχει κάτι σπουδαίο και ιστορικό. «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί δίνει σπουδαία πρόκριση. Μιλάμε για τους «32» του θεσμού, επομένως ο στόχος μας είναι, από τη στιγμή που δεν έχουμε πρωτάθλημα, να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε, και αν έχουμε την τύχη, να παίξουμε με ομάδα Α' Εθνικής. Απέναντι μας έχουμε έναν ιστορικό και αξιόλογο αντίπαλο, με πάρα πολύ καλό ρόστερ, ειδικά στη μεσοεπιθετική γραμμή. Όλα προμηνύουν ότι θα είναι ένα πολύ σημαντικό και ενδιαφέρον παιχνίδι» σχολιάζει αρχικά ο 50χρονος προπονητής και συμπληρώνει: «Τα συναισθήματά μου για αυτό το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα, γιατί συναντώ μετά από τριάντα χρόνια την ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά σαν φοιτητής. Ήταν η πρώτη ομάδα που αγωνίστηκα όταν έφυγα από τον ΟΦΗ για να σπουδάσω στην Κομοτηνή. Έπαιξα στον Πανθρακικό για μία τριετία».

Στον επίλογό του, ο Μ. Παπαματθαιάκης εύχεται «να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο, να είμαστε αυτοί που πρέπει, ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε την έδρα μας και να πετύχουμε κάτι πολύ σπουδαίο και ιστορικό για την ομάδα μας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35