social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρόκριση για Αλμυρό, 3-1 τον Πανθρακικό

Πρόκριση για Αλμυρό, 3-1 τον Πανθρακικό

Το «παρών» και στη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος θα δώσει ο Αλμυρός, καθώς πήρε το τελευταίο εισιτήριο που εκκρεμούσε για την πέμπτη φάση του θεσμού.

Στο τελευταίο ματς της τέταρτης φάσης, η ομάδα του Γαζίου επιβλήθηκε με 3-1 του Πανθρακικού, που είδε τη δική του πορεία να ολοκληρώνεται.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με πλασέ Λεόν έπειτα από ασίστ του Μπουρσέλη, ενώ στο 42' ο τελευταίος μετατράπηκε σε... θύτη για το 2-0, ύστερα από μπαλιά του Μάγκα. Στο 60' ήρθε η μείωση του σκορ από το μακρινό σουτ του Γιαννακιτζίδη (2-1), όμως ο Αλμυρός σκόραρε και τρίτη φορά, «κλειδώνοντας» την πρόκριση με σουτ του Αντωνίου στο 90ο λεπτό.

Διαιτητές: Γεωργόπουλος, Μαυρεδάκης-Πέτσας (Χανίων)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Πατινιώτης (55' Κοιλιάρας), Μάγκας, Νικολάου, Ενγκουέμ, Φραγκουλάκης, Γιουκαρής (55' Αντωνίου), Μπουρσέλης, Λεόν, Κατσικοκέρης (70' Μπανβό)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Νίκος Μπαχαρίδης): Κωτσάκης, Μπαϊκαρά, Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Σαπνάρας, Χακάν, Γιαννακιτζίδης, Κωσταρέλης (70' Σμάλης), Βάσκος, Ερκιάν (46' Αντωνιάδης), Γκουτζίδης.

(Φωτο-Στοιχεία αγώνα: primesport.gr)

 

 


Σχετικά άρθρα

Δανιήλ: Προσβλέπουμε σε ένα αναβαθμισμένο και πιο ευέλικτο πρωτάθλημα

Βόκολος: Κανένα φιλικό δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα επίσημο παιχνίδι

Μαρκό: Η άμεση επάνοδος για την πιο απαιτητική εβδομάδα και η παράμετρος «διαχείριση»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35