social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Athens Kallithea FC την πρόκριση, 1-0 την Βέροια

Η Athens Kallithea FC την πρόκριση, 1-0 την Βέροια

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε η Athens Kallithea FC που χωρίς να εντυπωσιάσει επικράτησε με 1-0 της Βέροιας.

Το συγκρότημα του Λεωνίδα Βόκολου στο α' ημίχρονο ήταν καλύτερο αφού κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο δεν μπόρεσε να γίνει όσο απειλητική ήθελε.

Εν τέλει βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 44' με τον Σαντάνα να σουτάρει και τον Παπαδόπουλο να μην υπολογίζει καλά αφού η μπάλα έφυγε από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Βεροια του Κώστα Ανυφαντάκη ανέβασε στροφές και γίνονταν απειλητική όσο περνούσε ο χρόνος όμως το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Μάλιστα στα τελευταία πέντε λεπτά η Βασίλισσα του Βορρά έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ του Στρέζου, είχε δοκάρι στο 94' με τον Μπελεβώνη ωστόσο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

2' Ο Ρώσση έκανε τη σέντρα και ο Μουνιέ που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

9 Σέντρα Κυνηγόπουλου από δεξιά ο Λουκίνας πιάνει την καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της περιοχής, όμως ο Παπαδόπουλος εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ.

19' Ο Νίλι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λουκίνας έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

33' Ο Ρώσση μπήκε από αριστερά στην περιοχή και βρήκε στο ύψος της περιοχής τον Νίλι που έκανε το πλασέ όμως ο Παπαδόπουλος έδιωξε. Στη συνέχεια της φάσης η σέντρα σουτ του Μπουλούλη πέρασε μόλις άουτ.

44' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ATHENS KALLITHEA FC. Ο Σαντάνα με σουτ από τα 30 μέτρα νικάει τον ανίκητο μέχρι αυτή τη στιγμή Παπαδόπουλο (φέρει ευθύνη στο γκολ) και ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.

59' Ο Μπουκουβούλας πετυχαίνει γκολ με πλασέ μετά τη πάσα του Φασίδη όμως το τέρμα ακυρώνεται αφού ο β βοηθός, Μπαλιάκας θεωρεί ότι ο σκόρερ βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ.

72' Καλή στιγμή για την Καλλιθέα. Ο Ρώσση κάνει τη συρτή σέντρα όμως ο Λουκίνας δεν μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

80' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ATHENS KALLITHEA FC. Ο Μάλτσι κάνει το σουτ η μπάλα σκάει στο έδαφος και αλλάζει τροχιά καταλήγοντας παράλληλα στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

90+2' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. Στο 92' ο Μπελεβώνης κάνει το σουτ με τη μπάλα να τραντάζει το δεξί δοκάρι του Στρέζου.

ATHENS KALLITHEA FC (Λεωνίδας Βόκολος) Στρέζος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Χατζηδίμπας, Μπουλούλης, Βασιλούδης, Σαντάνα (81' Νάτσης), Κυνηγόπουλος, Νίλι (73' Μάλτσι), Λουκίνας (81' Λάσκαρης), Μουνιέ (57' Ντιμίτριους).

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης) Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Παπαχρήστος, Περδίκης (86' Δεμηρτζόγλου), Στίκας, Μπούζας (52' Μπελεβώνης), Μπλέτσας (70' Ιωάννου), Ορφανίδης, Μπουόλι, Φασίδης, Μπουκουβούλας.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35