social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρωταθλητής ΕΠΣΔΑ ο Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου!

Πρωταθλητής ΕΠΣΔΑ ο Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου!

Κυνηγούσε με επιμονή το «όνειρο» τα προηγούμενα χρόνια και φέτος ήρθε η στιγμή να το κάνει πραγματικότητα!

Ο Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου πέτυχε να αποφύγει την ήττα στο ντέρμπι της πόλης με την Ένωση, με την οποία έμεινε στο ισόπαλο 2-2, σφραγίζοντας την πρωτιά στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΔΑ, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε μίας περιόδου που εξελίχθηκε και ολοκληρώνεται με περιπετειώδη τρόπο! Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του Γ. Αδάκτυλου θα δώσει το «παρών» στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου με προορισμό τη Γ' Εθνική μέσα από τον 7ο όμιλο όπου θα τεθεί αντιμέτωπη -μεταξύ άλλων- με τον ΑΟ Χαϊδαρίου και τον Ατρόμητο Πειραιά!

Στο σημερινό (10/5) ντέρμπι στο γήπεδο της Γκορυτσάς, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 13ο λεπτό όταν η μπάλα έφυγε άουτ από το σουτ του Φραγκόπουλου, για να πάρουν το προβάδισμα στο 25' με μοκονόμματο σουτ του Γκαβζίδη (1-0). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν αμέσως, όμως στο σουτ του Ταβάρες στο επόμενο λεπτό (26') η μπάλα σταμάτησε στα σώματα. Στο 28' ο γκολκίπερ Κολλιάκης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια σε γύρισμα του Νέρες και στο 31' η μπάλα πέρασε άουτ σε σουτ του Φραγκόπουλου. Η ισοφάριση για τον Ασπρόπυργο ήρθε στο 39' και την πέτυχε ο Τζανουλίνος με σουτ (1-1), ενώ ένα λεπτό μετά (40') οι αμυντικοί απομάκρυναν την τελευταία στιγμή στο γύρισμα του Νέρες!

apollon_pontion_panigiriko.jpg


Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, ο Απόλλων Ποντίων ανέκτησε το προβάδισμα χάρη σε σουτ του Αθανασιάδη (2-1). Η ομάδα του Κ. Μίχα επιδίωξε να μπει ξανά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, όμως δεν τα κατάφερε παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 65' και στο 70' ο Κολλιάκης μπλόκαρε στα ισάριθμα σουτ του Σερέπα και του Αποστόλου, με το γκολ της ισοφάρισης να έρχεται στο 92ο λεπτό χάρη σε σουτ του Αποστόλου από θέση εκτός περιοχής (2-2). Ο χρόνος που απέμενε δεν ήταν αρκετός για να σημειωθεί η ανατροπή, με τους γηπεδούχους να διαφυλάσσουν το ισόπαλο αποτέλεσμα και, μάλιστα, να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη στο 94', όταν ο Ανδριόλας απέκρουσε με τα πόδια σουτ του Τσουτσάνη που βρέθηκε μόνος απέναντί του!

Διαιτητές: Βάτσιος, Πλάκας-Παύλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΣΠΡ. (Γιώργος Αδάκτυλος): Κολλιάκης, Καψής, Φραγκόπουλος, Πουλικίδης (71' Πετσίτης), Κομιώτης, Κουρούμα, Τσουτσάνης (97' Γεωργίου), Ν. Χρ. Παπαδόπουλος, Γκαβζίδης (89' Δ. Πορουτσίδης), Κουσίδης, Αθανασιάδης (95' Ν. Παπαδόπουλος)

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Κυριάκος Μίχας): Ανδριόλας, Παροτσίδης (95' λ.τρ. Πίνης), Αποστόλου, Νικολόπουλος, Πατσατζόγλου, Γιουκαρής, Νέρες (61' Κατσάφαρος), Τζανουλίνος, Σερέπας, Μακρίδης, Ταβάρες (80' Τούσης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35