social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο «Πειραιώτης» Ανδρέας Μαρμπολούτσι στον δρόμο του Περαμαϊκού

Ο «Πειραιώτης» Ανδρέας Μαρμπολούτσι στον δρόμο του Περαμαϊκού

Έναν άνθρωπο που γνωρίζουν καλά ως αντίπαλο θα βρουν στον δρόμο τους προς την επάνοδο στη Γ' Εθνική οι άνθρωποι του Περαμαϊκού.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Μπαρμπολούτσι, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Κόρινθος και μαζί την ευθύνη να επαναφέρει την ιστορική ομάδα της Πελοποννήσου στις εθνικές κατηγορίες. Ο 54χρονος προπονητής είναι γνώστης του πειραϊκού χώρου, αφού έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής σε Ιωνικό και Χαλκηδόνα, ενώ έχει εργαστεί και ως τεχνικός σε Αίαντα Σαλαμίνας, Χαλκηδόνα, Αστυπάλαια Κορυδαλλού, Ερμή Κορυδαλλού, ΑΣ Δραπετσώνας και Ιωνικό, ως στενός συνεργάτης του Νίκου Μαρωνίτη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Α. Μπαρμπολούτσι θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην ομάδα του Περάματος το απόγευμα της Τετάρτης (17/5), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο των μπαράζ των Πρωταθλητών Ενώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθήκοντα τεχνικού και αθλητικού διευθυντή στην Κόρινθο ανέλαβε ο πολύπειρος προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας, ο οποίος μέχρι πρότινος βρσκόταν στην τεχνική ηγεσία.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35