social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαντζούνης: Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια των μπαράζ

Μαντζούνης: Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια των μπαράζ

Το δικό του στίγμα για το ματς της πρεμιέρας των μπαράζ με τον Αστέρα Βάρης το απόγευμα της Κυριακής (14/5) έδωσε ο Ανδρέας Μαντζούνης με δηλώσεις του στο Soccerlive λίγες ώρες πριν από τη σέντρα.

Ο τεχνικός του Ηλυσιακού υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια της διαδικασίας, στην οποία οι ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στη Γ' Εθνική. Επανέλαβε την πίστη του πως αν οι ποδοσφαιριστές του έχουν την απαιτούμενη παρουσία στο γήπεδο «όλα θα πάνε καλά», ενώ διατύπωσε την εκτίμησή του για την αξία του αντιπάλου της ομάδας του.

«Τα ματς αυτά από την αφετηρία είναι όλα πολύ δύσκολα, από τη στιγμή που παίζουμε με πρωταθλητές. Πιστεύω ότι ο Αστέρας Βάρης είναι μέσα στις καλύτερες ομάδες στον όμιλό μας. Έχω συλλέξει πληροφορίες, ξέρω και κάποιους ποδοσφαιριστές, γνωρίζω την σπουδαιότητά τους, την οποία άλλωστε έδειξαν και με την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για συνέχεια αυτού του μίνι πρωταθλήματος» σημείωσε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: «Πιστεύω ότι αν έχουμε την εικόνα που έχουμε δείξει όλη τη σεζόν μέχρι τώρα, γέρνει λίγο η πλάστιγγα προς τα εμάς στο να καταφέρουμε αυτό που όλοι επιθυμούμε στην ομάδα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους παίκτες μου και πιστεύω ότι αν είμαστε πειθαρχημένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, όλα θα πάνε καλά».

Στον επίλογό του ο Α. Μαντζούνης πρόσθεσε: «Περιμένουμε πάλι να γεμίσει το γήπεδο ο κόσμος, τον οποίο ευχαριστούμε για την παρουσία του σε όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να είναι μία γιορτή για το ποδόσφαιρο».

 


Σχετικά άρθρα

Μαυρογιάννης στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου

Θετική εικόνα ο Εθνικός που νίκησε εκτός 4-1 τη Μαρκό

Πανταζής: Αδικήθηκε ο κόουτς Μεσολόγγης-Ο άξιος δεν χάνεται ποτέ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35